Παίζει ο Αγραβάνης κόντρα στον Ολυμπιακό

17:02 - 18/03/2023

Ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο άσος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αγραβάνης με τον Δημήτρη Σερέλη να υπολογίζει πλέον έναν ακόμα ψηλό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παίζει ο Αγραβάνης κόντρα στον Ολυμπιακό

Ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο άσος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αγραβάνης με τον Δημήτρη Σερέλη να υπολογίζει πλέον έναν ακόμα ψηλό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο in.gr

Βόλος: Επιστρέφουν Γκάγκι και Σιέλης κόντρα στον Ολυμπιακό

Εκτός παραμένουν στον Βόλο οι Μπαριέντος και Μεσκίδα, ωστόσο ο Κώστας Μπράτσος υπολογίζει και πάλι στους Γκάγκι και Σιέλη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Με την καλύτερη ενδεκάδα ο Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακός

Βόλος: Δεν κάνει πράξη την απειλή για «κατέβασμα» της δεύτερης…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στο Πανθεσσαλικό ο Μαρινάκης για το Βόλος-Ολυμπιακός

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων κόντρα στον Βόλο. Χιλιάδες κόσμος του Ολυμπιακού θα βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής (19/3) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League. Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση θα είναι κι […] The post Στο Πανθεσσαλικό ο Μαρινάκης για το Βόλος-Ολυμπιακός appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Βόλος: Παίζει με την πρώτη ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό – Ανακάλεσε ο Μπέος

Ο Βόλος θα παίξει με την πρώτη ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Επιστρέφουν Γκάγκι και Σιέλης κόντρα στον Ολυμπιακό

Επιστρέφουν Γκάγκι και Σιέλης κόντρα στον Ολυμπιακό 18/03/2023 Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα έπειτα από τη συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, έχοντας προηγουμένως εκφράσει την αντίδρασή του για τον ορισμό του Διαμαντόπουλου ως διαιτητή της αναμέτρησης. Στην αποστολή που ανακοινώθηκε από πλευράς κυανέρυθρων επιστρέφουν οι Γκάγκι και Σιέλης. Αντίθετα εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι παραμένουν οι Μπαριέντος και Μεσκίδα, ενώ δεν είναι διαθέσιμος και ο Καρτάλης. Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Volley League: Έκανε... περίπατο κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Volley League: Έκανε... περίπατο κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ 18/03/2023 Με τον ΠΑΟΚ να πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης, εκμεταλλευόμενος και το rotation του Τζουλιάνι, επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 στο PAOK Sports Arena και πάει με ψυχολογία στη σειρά -με πλεονέκτη έδρας- των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι επέλεξε για αρχική του σύνθεση τους Ουόλς, Ράπτη, Γιόρνα, Ντεν Ντρις, Βουλκίδη, Σκρεντάου και Κοκκινάκη, ενώ ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι τους Κομητούδη, Ζουπάνι, Παπαγγελόπουλο, Χανδρινό, Δαλακούρα, Τζιάβρα, Λινάρδο, ξεκουράζοντας βασικούς παίκτες ενόψει play off. Εκμεταλλευόμενος αυτό το γεγονός και με τρομερό σερβίς-μπλοκ, ο ΠΑΟΚ μπήκε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)