Από «δικηγόρος», πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ: Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

23:58 - 18/03/2023

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ προτίμησε να γίνει ηθοποιός σχεδόν από τύχη. Και μοιάζει σα να κέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαχείου, γιατί μετά από 120 άλλες συνυποψήφιες που βρέθηκαν να κάνουν οντισιόν για να γίνουν η Άννα Ροδίτη στη σειρά «Παγιδευμένοι» εκείνη ήταν η εκλεκτή για να γίνει πρωταγωνίστρια σε μία νύχτα και το πιο […] The post Από «δικηγόρος», πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ: Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έχω αποκτήσει παιδί και πια δεν μπορώ, δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας, έχω μετανιώσει»

Ζευγάρι επιβιβάστηκε σε πτήση και άφησε το μωρό του στο αεροδρόμιο επειδή δεν είχε εισιτήριο

Αυτό το αγόpι έχει μία τρομακτική αλλά ξεχωριστή ικανότητα

Έγινε παππούς, έχει γκρίζα μαλλιά και γένια: Αγνώριστος σήμερα ο Αιμίλιος Λίατσος, η φώτο μαζί με τα εγγόνια του

“Δεν ήμουν σε θέση να χρησιμοποιώ κινητό”: Ανησυχία για τον Γιώργο Λιβάνη, το πρόβλημα υγείας & το δημόσιο μήνυμα

Μαμά και κόρη πήγαν για μανικιούρ: Η Μαρία Κορινθίου με την κόρη έκαναν τις πιο διαχρονικές επιλογές για τα νύχια τους