Κυρ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ
10:22 - 19/03/2023
Τη δέσμευσή του να μην επιτρέψει να μην ξανασυμβεί τραγωδία όπως αυτή των Τεμπών επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
Στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε ως επί το πλείστον ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ανάρτηση που κάνει στο Facebook κάθε Κυριακή αναφορικά με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Ο πρωθυπουργός έθεσε ως «προσωπικό στοίχημα» να βρεθεί λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, επαναλαμβάνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση στο σύνολό της ανέλαβαν τις ευθύνες τους για το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επανέρχομαι σήμερα στην Κυριακάτικη συνάντησή μας, όμως θέλω να ξεκινήσω λέγοντας, με το χέρι στην καρδιά, ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί συνέβη. Ανέλαβα και αναλάβαμε ως κυβέρνηση τις ευθύνες
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜητσοτάκης για τραγωδία στα Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
Μητσοτάκης για τραγωδία στα Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιοekomninou
Sun, 19/03/2023 - 11:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΜητσοτάκης για την τραγωδία στα Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη» γράφει ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη του ανάρτηση για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου.
Το άρθρο Μητσοτάκης για την τραγωδία στα Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
«Ανέλαβα και αναλάβαμε ως κυβέρνηση τις ευθύνες μας για το τραγικό δυστύχημα»
Διαβάστε το στο news.grΜητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε λύση για μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ
«Επανέρχομαι σήμερα στην Κυριακάτικη συνάντησή μας, όμως θέλω να ξεκινήσω λέγοντας, με το χέρι στην καρδιά, ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί συνέβη», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook. «Ανέλαβα και αναλάβαμε ως κυβέρνηση τις ευθύνες μας για το τραγικό δυστύχημα. Αυτό δεν αλλάζει το παρελθόν, όμως μπορεί να αλλάξει το μέλλον. Γιατί αισθάνομαι ότι πλέον είναι προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ», συνέχισε ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε το στο matrix24.grΜητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί συνέβη» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας πως «ανέλαβα και αναλάβαμε ως κυβέρνηση τις ευθύνες μας για το τραγικό δυστύχημα. Αυτό δεν αλλάζει το παρελθόν, όμως μπορεί να αλλάξει το μέλλον. Γιατί αισθάνομαι ότι πλέον είναι προσωπικό μου στοίχημα να […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΜητσοτάκης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη - Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανά συμβεί»
«Αισθάνομαι ότι πλέον είναι προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ» τονίζει ο πρωθυπουργός
Διαβάστε το στο fosonline.grΚυριάκος Μητσοτάκης για Τέμπη: «Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ»
Στο δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως είναι «προσωπικό του στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ».Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε την Κυριακή (19/03) στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη, τονίζοντας πως είναι «προσωπικό του στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ». Χαρακτηριστικά, μέσω ανάρτησής του στο Facebook για την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Επανέρχομαι σήμερα στην κυριακάτικη συνάντησή μας, όμως θέλω να ξεκινήσω λέγοντας, με το χέρι στην καρδιά, ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί συνέβη. Ανέλαβα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜητσοτάκης για Τέμπη: «Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε λύση για μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ»
«Προσωπικό στοίχημα» αποτελεί για τον πρωθυπουργό η εύρεση λύσης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ μια τραγωδία όπως εκείνη των Τεμπών, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη του ανάρτηση για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη», γράφει στο post του ο πρωθυπουργός, …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΜητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε λύση για μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη
Διαβάστε το στο patrasevents.gr