Γιαννουδάκη για Σασμό: Τα πράγματα πρέπει να τα σταματάμε, όταν ο άλλος θέλει λίγο ακόμα κι όχι όταν λέει μπούχτισα

01:44 - 20/03/2023

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε στο «Γειά σου» και στον Τάσο Μπιμπισίδη για την δυσκολία που αντιμετώπισαν οι γονείς της στο να αποδεχθούν την ενασχόλησή της με την υποκριτική κι αν θα ήθελε να συνεχίσει ο Σασμός και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Αγαπούσα πολύ την υποκριτική, αλλά με άγχωνε που δεν το αγκάλιαζαν οι γονείς μου, οπότε το έκανα με το ένα πόδι. Ήμουν για πάρα πολλά χρόνια ηθοποιός κι όμως, όταν με ρωτούσαν έξω με τι ασχολείσαι, έλεγα γαλλική φιλολογία. Σαν να το ντρεπόμουν και να μην το αποδεχόμουν. Αν δεν το αποδεχτείς εσύ για εσένα, δεν θα το αποδεχτούν κι οι άλλοι. Είμαστε σε καλό δρόμο κι είμαι βραδείας καύσης. Δεν είμαι πυροτέχνημα. Το προτιμώ γιατί ίσως έχει και διάρκεια

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας