Μπαλαούρας σε πακιστανική κοινότητα: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει – Επίθεση από Άδωνι Γεωργιάδη
09:44 - 20/03/2023
Επίθεση στον πρώην βουλευτή και νυν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ομιλία του σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία. «Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος», ακούγεται να λέει ο κ. Μπαλαούρας στο σχετικό βίντεο, συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουνε και υποφέρουν». Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι ως βουλευτής ήταν αυτός που έφτιαξε το νόμο με το εργόσημο, «ο οποίος έλεγε όχι μόνο να παίρνετε τα λεφτά σας, αλλά να έχετε και καλές συνθήκες να μένετε». Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάκης Μπαλαούρας σε Πακιστανούς: «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει» - Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως κατήργησε το μεταρρυθμιστικό έργο της Αριστεράς και προειδοποίησε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜπαλαούρας σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία: «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει»
Σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία βρέθηκε χθες και μίλησε ο πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, στην περιοχή, Μάκης Μπαλαούρας.Σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία βρέθηκε χθες και μίλησε ο πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, στην περιοχή, Μάκης Μπαλαούρας.«Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουνε και υποφέρουν» ανέφερε. Ο πρώην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπαλαούρας προς πακιστανική κοινότητα: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει – Οργισμένη αντίδραση Άδωνι
Επίθεση στον πρώην βουλευτή και νυν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ομιλία του σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία. «Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος», ακούγεται να λέει ο κ. Μπαλαούρας στο σχετικό βίντεο, συμπληρώνοντας…
Διαβάστε το στο news.grΜάκης Μπαλαούρας σε Πακιστανούς: «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει» – Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως κατήργησε το μεταρρυθμιστικό έργο της Αριστεράς και προειδοποίησε πως η Νέα Δημοκρατία θα τους διώξει για να φέρει άλλους με αεροπλάνα Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μάκη Μπαλαούρα, να υπόσχεται σε συγκέντρωση της πακιστανικής […]
The post Μάκης Μπαλαούρας σε Πακιστανούς: «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει» – Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΜάκης Μπαλαούρας σε Πακιστανούς: «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει»
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως κατήργησε το μεταρρυθμιστικό έργο της Αριστεράς και προειδοποίησε πως η Νέα Δημοκρατία θα τους διώξει για να φέρει άλλους με αεροπλάνα Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μάκη Μπαλαούρα, να υπόσχεται σε συγκέντρωση της πακιστανικής κοινότητας ότι αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βγει νικήτρια στις εκλογές, θα […]
The post Μάκης Μπαλαούρας σε Πακιστανούς: «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr