Σταύρος Νικολαΐδης: Δάκρυσε ο ηθοποιός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Με μπαταρισμένο κεφάλι και σπασμένο καρπό μετά από το τροχαίο

13:36 - 20/03/2023

Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν ήμουν πιωμένος, έχω 7 ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο καρπό» είπε ο ηθοποιός. Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν από μερικές μέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος προχώρησε στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις, δείχνοντας τα τραύματά του. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Πρωινό μας» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και είπε αρχικά: «Δεν ήμουν πιωμένος, για […] Το άρθρο Σταύρος Νικολαΐδης: Δάκρυσε ο ηθοποιός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Με μπαταρισμένο κεφάλι και σπασμένο καρπό μετά από το τροχαίο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Νικολαΐδης: «Έχω 7 ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο καρπό μετά το τροχαίο» [vid]

Ο ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του μετά το τρομακτικό τροχαίο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]