Αιφνιδιαστική συνάντηση Μαρινάκη-Μπαλτάκου

13:48 - 20/03/2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Κώστα Καραπαπά, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη – Μπαλτάκου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη – Μπαλτάκου

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη – Μπαλτάκου 20/03/2023 Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να συνδράμει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να έρχονται για να σφυρίζουν στα πλέι οφ διαιτητές από την Elite κατηγορία της UEFA ή διαιτητές της πρώτης κατηγορίας από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Διαψεύδει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μπαλτάκος!

Διαψεύδει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μπαλτάκος! 20/03/2023 Απάντηση στην ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα στο σημείο που αναφέρει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει απειλήσει, έδωσε Τάκης Μπαλτάκος. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μέσω προσωπικής δήλωσης ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είπε στον πρόεδρο της Super League και του Ολυμπιακού πως έχει απειληθεί από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.  Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Ευάγγελος Μαρινάκης σε ανοικτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της SL1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, έκανε την ακόλουθη δ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Διαψεύδει τον Μαρινάκη ο Μπαλτάκος!

Σε διάψευση της δήλωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη, που υποστήριξε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε ότι δέχεται απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, με δική του γραπτή δήλωση. Σε αυτήν αναφέρει: «Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Ευάγγελος Μαρινάκης σε ανοικτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην […] The post Διαψεύδει τον Μαρινάκη ο Μπαλτάκος! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Ο Αλαφούζος στη συνάντηση με τον Μπένετ

Στη συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα Playoffs με τον Στιβ Μπένετ, η οποία θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα (27/3, 12:00), θα βρεθεί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Σύμφωνα με διαρροή των πράσινων, ο Αλαφούζος, αναμένεται να θέσει στο τραπέζι τα εξής ζητήματα έπειτα και από τα όσα έλαβαν χώρα στην […] The post Ο Αλαφούζος στη συνάντηση με τον Μπένετ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Premier League: Συνελήφθησαν δυο παίκτες για υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης!

Πρωτάθλημα CYTA: Γκολ και θέαμα στο «Δασάκι», μαθηματικά «ζωντανή» η Δόξα

F1 - H Red Bull συνεχίζει το «φλερτ» με τον Νόρις

Μπαρτσελονέτα: Άνετη νίκη στην Μπρέσια, τα ρέστα της με Ολυμπιακό

Τσέλσι: Προφορική συμφωνία του Τιάγκο Σίλβα με τη Φλουμινένσε

Κολύμβηση: Νέο μετάλλιο στη Μαδέιρα για την Καρολίνα Πελενδρίτου