Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατώ – «Να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας»
11:16 - 21/03/2023
Ένταση προκλήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατώ της εκπομπής. Αφορμή στάθηκε […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατώ – «Να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό – «Να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας»
Λάβρος κατά του Αμβρόσιου ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή – «Να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας»
Έξαλλος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή την συζήτηση με τον Ανδρέα Καραγιάννη και το δημοσίευμα για τον πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος μίλησε με υβριστικά σχόλια κατά κάποιων παρουσιαστών.Έξαλλος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή την συζήτηση με τον Ανδρέα Καραγιάννη και το δημοσίευμα για τον πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος μίλησε με υβριστικά σχόλια κατά κάποιων παρουσιαστών.«Ο Αμβρόσιος ξεσπά και αποκαλεί κάποιους παρουσιαστές «όργανα του Διαβόλου». Επίσης, κυκλοφορεί και μία φωτογραφία μου μαζί με τις δηλώσεις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜικρούτσικος: Αποχώρησε εν εξάλλω από το πλατό για τον Αμβρόσιο – «Τον ευχαριστώ για τις κατάρες για την υγεία μου»
Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε εν εξάλλω από το πλατό της «Super Κατερίνας» – «Τον ευχαριστώ για τις κατάρες για την υγεία μου».
Το άρθρο Μικρούτσικος: Αποχώρησε εν εξάλλω από το πλατό για τον Αμβρόσιο – «Τον ευχαριστώ για τις κατάρες για την υγεία μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό μετά από συζήτηση για τον Αμβρόσιο
«Πάω να πάρω μερικές τζούρες οξυγόνο να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας» είπε στους συντελεστές της εκπομπής
Διαβάστε το στο news.grΠυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό
Ένταση προκλήθηκε στον αέρα του «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αποχωρεί εκνευρισμένος από το πλατό. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για το νέο δημοσίευμα του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων. Λίγες ημέρες μετά τις εμετικές δηλώσεις, όπου χαρακτήρισε «οργή θεού για το καρναβάλι» την τραγωδία των Τεμπών, ο Αμβρόσιος επανήλθε μέσω κειμένου του, το οποίο δημοσιεύθηκε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα”
Οι νέες δηλώσεις του Αμβρόσιου και το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.grΑνδρέας Μικρούτσικος – Αποχώρησε έξαλλος στον αέρα: «Να αποτοξινωθώ…»
"Με κάνεις έξαλλο! Πάω να πάρω μερικές τζούρες οξυγόνο να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας" συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε.
The post Ανδρέας Μικρούτσικος – Αποχώρησε έξαλλος στον αέρα: «Να αποτοξινωθώ…» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com