Χρήστος Τεντόμας: Εμένα ψάχνουν για τα 800.000 ευρώ από την Αρχή για το Ξέπλυμα - Η απάντησή του για το Πόθεν Έσχες

13:14 - 21/03/2023

Ο Χρήστος Τεντόμας επιβεβαιώνει ότι αυτός είναι ο αντιδήμαρχος Αθηναίων που ερευνάται για το Πόθεν Έσχες του. Τι λέει για όλα αυτά.«Είναι ακριβές ότι διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση σε σχέση με τις Δηλώσεις Περιουσιακής μου Κατάστασης των ετών 2016 έως και 2021, που ως αιρετός, έχω υποχρέωση εκ του νόμου να υποβάλλω», υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, μετά από χθεσινά δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο πρόσωπό του χωρίς να τον κατονομάζουν. Ειδικότερα, ο κ. Τεντόμας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα του προσάπτουν, τονίζοντας το ποσό των 800.000 ευρώ στο οποίο αναφέρονταν τα δημοσιεύματα υπάρχει μεν, αλλά αφορά καταθέσεις της συζύγου και της πεθεράς του. «Στο πλαίσιο της π

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χρήστος Τεντόμας είναι ο αντιδήμαρχος που ερευνάται για 800.00 ευρώ από την Αρχή για το Ξέπλυμα

Σχετικά με το ποσό το οποίο αναφέρεται στα δημοσιεύματα και το οποίο βρίσκεται σε ελληνική τράπεζα, αφορά καταθέσεις που τηρεί η σύζυγός μου και η μητέρα της από το 1995 έως και σήμερα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά