Βόλος: «Είναι τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται οι 'Big-4' για δήθεν αδικίες σε βάρος τους»

13:30 - 21/03/2023

Ο Βόλος εξαπέλυσε επίθεση σε Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σχετικά με το χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με το θέμα της διαιτησίας (ορισμοί, αποφάσεις κλπ.) κάνοντας λόγο για «θέατρο του παραλόγου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος: «Αστείο να διαμαρτύρονται οι Big 4 για δήθεν αδικίες»

Βόλος κατά… big-4, μετά και τα έντονα παράπονα που υπήρξαν για τις διαιτησίες, κατά την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League. “Επίθεση” στους τέσσερις «μεγάλους» της Super League εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος, κατηγορώντας τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ότι πρωταγωνιστούν σε ένα «θέατρο του παραλόγου, που αποδεικνύεται καταστροφικό για ... Περισσότερα To άρθρο Βόλος: «Αστείο να διαμαρτύρονται οι Big 4 για δήθεν αδικίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ανακοίνωση Βόλου κατά των Big-4: “Τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται αυτοί για δήθεν αδικίες σε βάρος τους”

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του “big-4” στην οποία τονίζει πως είναι αστείο να διαμαρτύρονται για δήθεν αδικίες εις βάρος τους και θα πρέπει να κοιτάξουν το κακό που έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με φόντο την ελληνική διατησία. Η ομάδα της Μαγνησίας στρέφεται εις […] The post Ανακοίνωση Βόλου κατά των Big-4: “Τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται αυτοί για δήθεν αδικίες σε βάρος τους” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Βόλος: «Αστείο να διαμαρτύρονται οι Big 4 για δήθεν αδικίες σε βάρος τους»

Βόλος: «Αστείο να διαμαρτύρονται οι Big 4 για δήθεν αδικίες σε βάρος τους» 21/03/2023 Αστείο θεωρεί ο Βόλος να διαμαρτύρονται οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη διαιτησία. Με ανακοίνωσή του καλεί τους Big 4 να αναλογιστούν τα λάθη τους και τις φορές που έχουν αδικήσει τις μικρότερες ομάδες και να ρίξουν τους τόνους, γιατί η κόντρα τους γεννά βία. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ένα θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τους λεγόμενους “big 4” του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, που πραγματικά αποδεικνύεται καταστροφικό για το ίδιο το άθλημα και έχει αναπόφευκτα δυσμενή αντίκτυπο τόσο στον φίλαθλο κόσμο, όσο και στη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»