Survivor All Sta: O τρίτος αγώνας ασυλίας για την ανάδειξη υποψηφίων προς αποχώρηση

14:38 - 21/03/2023

Survivor All Star: Ο τρίτος αγώνας ασυλίας είναι και ο πιο σημαντικός της εβδομάδας αφού η ομάδα που θα χάσει θα…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Οι Μαχητές «αγκαλιά» με την ασυλία - Ανατρεπτική η ψηφοφορία αποχώρησης

Μετά από έναν πολύ κουραστικό αγώνα ασυλίας, οι ηττημένοι πέφτουν στην παγίδα της διπλής ψηφοφορίας στο Survivor All Star.Με γκρίνια ξεκίνησε ο σημερινός αγώνας για την 3η ασυλία του Survivor All Star από τη μεριά της ομάδας των Μαχητών. Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Ηλίας Γκότσης εξέφρασαν στον Γιώργο Λιανό και στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας όσα προηγήθηκαν στην παραλία τους με τον Τάκη Καραγκούνια. Όσα είπε ο Καραγκούνιας και οι Σαλταφερίδου - Γκότσης: Από την ομάδα των Διασήμων δεν αγωνίστηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία εμφανίστηκε με κολάρο λόγω ενός προβλήματος στον αυχένα της. Καθώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή παρέμεινε πίσω για να δει αν θα της επιτρέψει η γιατρός

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Survivor Spoiler: Οι παίκτες που ολοκληρώνουν την πεντάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Μέχρι στιγμής, όπως έχουμε παρακολουθήσει, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Νικολέτα Μαυρίδη από την ομάδα των κόκκινων και ο Τάκης Καραγκούνιας από την ομάδα των μπλε. Μάλιστα η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια έφερε εντάσεις στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού με τον ίδιο να δηλώνει: «Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλάω. […] The post Survivor Spoiler: Οι παίκτες που ολοκληρώνουν την πεντάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες