Survivor: Γκότσης κατά Βασάλου – «Οι παρέες του δείχνουν τον χαρακτήρα του»
21:54 - 21/03/2023
Απέναντί του θα βρίσκει πλέον ο Τάκης Καραγκούνιας τον Ηλία Γκότση στο Survivor. Ο Ηλίας δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον […]
The post Survivor: Γκότσης κατά Βασάλου – «Οι παρέες του δείχνουν τον χαρακτήρα του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star - Γκότσης για Βασάλο: «Οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του»
Ο παίκτης των Μπλε τα «έχει βάλει» με τον συμπαίκτη του, καθώς θεωρεί πως «καλύπτει» την τοξική -όπως την χαρακτηρίζει- συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια
Διαβάστε το στο Survivor All Star: Γκότσης κατά Βασάλου - «Οι παρέες που κάνει δείχνουν τον χαρακτήρα του»
Ανυπόφορη η κατάσταση με τον Τάκη Καραγκούνια στην Μπλε καλύβα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor All Star, Γκότσης για Βασάλο: «Οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του»
O Ηλίας Γκότσης στέκεται στο πλευρό της Εύης Σαλταφερίδου και βρίσκεται πλέον, «απέναντι» στους συμπαίκτες του, Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνο Βασάλο, στο Survivor All Star. Μιλώντας στην Εύη Σαλταφερίδου, δήλωσε πως όχι μόνο ο Τάκης, αλλά και ο Κωνσταντίνος είναι τοξικός, εφόσον κάνει παρέα μαζί του. «Για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Γκότσης… απασφάλισε: «Οι παρέες του Βασάλου δείχνουν και τον χαρακτήρα του»
Απέναντί του θα βρίσκει πλέον ο Τάκης Καραγκούνιας τον Ηλία Γκότση στο Survivor.Απέναντί του θα βρίσκει πλέον ο Τάκης Καραγκούνιας τον Ηλία Γκότση στο Survivor.Ο Ηλίας δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον συγχωρήσει για τον χθεσινό χαμό που προκάλεσε στο συμβούλιο του νησιού και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε. Βέβαια, εκτός από την κόκκινη κάρτα που έδωσε στον Τάκη, στράφηκε κι εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου για τις παρέες του. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor All Star: Ηλίας Γκότσης για Κωνσταντίνο Βασάλο – «Οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του»
Στο πλευρό της Εύης Σαλταφερίδου ο Ηλίας Γκότσης στο Survivor All Star. Η παίκτρια του ριάλιτι
To άρθρο Survivor All Star: Ηλίας Γκότσης για Κωνσταντίνο Βασάλο – «Οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟ Ηλίας Γκότσης στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Οι παρέες που κάνει δείχνουν τον χαρακτήρα μου»
Ο Ηλίας Γκότσης στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου κατηγορώντας τον για τις παρέες του ενώ δίνει «άφεση» στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που όπως λέει αποστασιοποιήθηκε. «Εγώ ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον […]
The post Ο Ηλίας Γκότσης στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Οι παρέες που κάνει δείχνουν τον χαρακτήρα μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr