Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

00:08 - 22/03/2023

«Το αίμα είναι ποτάμι και οι εκπομπές δεν το ξεπλένουν» το σύνθημα του Ρουβίκωνα.Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι. Όπως έγινε γνωστό τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα όπως «ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ». «Κανένα κανάλι και καμία εκπομπή-πλυντήριο, όπως οι "Πρωταγωνιστές" του Θεοδωράκη, δεν μπορούν να θολώσουν πια το τοπίο και να βγάλουν καθαρούς τους υπεύθυνους του εγκλήματος των Τεμπών» σημειώνουν στα Social Media.

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» με μπογιές στο σπίτι του Σταύρου Θεωδοράκη

 Δείτε τι έγραψαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου την ώρα της συνέντευξης με τον πρωθυπουργό

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη, μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν παρέμβαση έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου. Όπως έγινε γνωστό, αργά το βράδυ της Τρίτης μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα. Έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου ... Περισσότερα To άρθρο «Ντου» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε το στο Zougla

Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Στο σπίτι του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου μέλη του Ρουβίκωνα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

«Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη

Μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι το βράδυ της Τρίτης,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Η επίθεση έλαβε χώρα την ώρα που προβάλλονταν η συνέντευξη του με τον Κ. Μητσοτάκη.

Διαβάστε το στο tovima

Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη για τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μέλη του «Ρουβίκωνα» βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι και έγραψαν σύνθημα στην γκαραζόπορτα του κτίσματος, την στιγμή που μεταδιδόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha. H ομάδα σε κείμενο της εξήγησε τους λόγους της «παρέμβασης» όπως τη χαρακτήρισε και ανέφερε πως η συνέντευξη επεδίωξε να «θολώσει το τοπίο» για το δυστύχημα στα Τέμπη. Αναλυτικά το κείμενο του Ρουβίκωνα: «Παρέμβαση στο σπίτι του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι. Όποιος πιστεύει στα σοβαρά ότι εξουσία και ανθρωπιά μπορούν να συνυπάρξουν, είτε παραμένει ακόμα πολύ αφελής είτε είναι κολαούζος της εξουσίας. Και ακόμα περ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταύρος Θεοδωράκης: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου

Την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη, μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν παρέμβαση έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Συνθήματα στην είσοδο της οικίας του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι έγραψαν μέλη του «Ρουβίκωνα» την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο. «Το αίμα είναι ποτάμι… Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Παρέμβαση στο σπίτι του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης, η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».Παρέμβαση στο σπίτι του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης, η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι ένα σύνθημα που γράφει «Το αίμα είναι ποτάμι και οι εκπομπές δεν το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη

Μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι το βράδυ της Τρίτης, και ενώ προβαλλόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» σε κείμενό της εξηγεί τους λόγους της «παρέμβασης» όπως τη χαρακτηρίζει, στο σπίτι του δημοσιογράφου, κάνοντας λόγο για «θόλωμα του τοπίου» για […] The post «Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σταύρος Θεοδωράκης: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου

Επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα δέχθηκε η οικία του Σταύρου Θεοδωράκη, το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που προβαλλόταν στον […] The post Σταύρος Θεοδωράκης: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σταύρος Θεοδωράκης: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου

Την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη, μέλη To άρθρο Σταύρος Θεοδωράκης: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Παρέμβαση του “Ρουβίκωνα” στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη την ώρα της συνέντευξης με τον Κ. Μητσοτάκη

Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν σύνθημα έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη, λόγω της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε στον Alpha η συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός στον Σταύρο Θεοδωράκη, η πρώτη μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Περίπου την ίδια ώρα, μέλη του Ρουβίκωνα πήγαν έξω από το σπίτι του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταύρος Θεοδωράκης: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου

«Το αίμα είναι ποτάμι και οι εκπομπές δεν το ξεπλένουν» έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Επίθεση της αναρχικής ομάδας του «Ρουβίκωνα» με μπογιές στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας το βράδυ της Τρίτης έξω από την οικία του δημοσιογράφου την ώρα της συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, έγραψαν «το αίμα είναι ποτάμι και οι εκπομπές δεν το ξεπλένουν».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

«Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη

Μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι το βράδυ της Τρίτης, και ενώ προβαλλόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» σε κείμενό της εξηγεί τους λόγους της «παρέμβασης» όπως τη χαρακτηρίζει, στο σπίτι του δημοσιογράφου, κάνοντας λόγο για «θόλωμα του τοπίου» για […] The post «Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη υπήρξε το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου. Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια προβολής της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», η οποία είχε ως θέμα τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. «Το αίμα είναι ποτάμι και οι εκπομπές δεν το ξεπλένουν», ανέφερε η φράση που γράφτηκε […] The post Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη: Το ξέπλυμα και η αλλαξιά του Σταύρου Θεοδωράκη

” … Οι χθεσινοβραδινοί Πρωταγωνιστές ήταν μία χυδαία εκπομπή. Σε όλα της. Από τη δραματική αφήγηση μέχρι τις ερωτήσεις, από το στήσιμο έως τα… καλλιτεχνικά πλάναΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά