Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για την Όλγα Τρέμη και τον έρωτά τους – «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της»
09:10 - 22/03/2023
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για την Όλγα Τρέμη και τον έρωτά τους – «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη - «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της»
«Και όπως περιμένω να της κάνω μάθημα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο και είναι με τα εσώρουχα, σάστισα και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της» περιγράφει ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη - «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της»
«Και όπως περιμένω να της κάνω μάθημα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο και είναι με τα εσώρουχα, σάστισα και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της» περιγράφει ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Τρέμη
Ο παρουσιαστής θυμάται την εποχή που γνώρισε τη γνωστή δημοσιογράφο.
Διαβάστε το στο Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: «Ήμουν αφελής στη συνέντευξη»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τη δική του εξήγηση για τις αποκαλύψεις για την Όλγα Τρέμη.
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη - «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της»
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Όλγα Τρέμη. Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο.
Διαβάστε το στο thebest.grΑνδρέας Μικρούτσικος για την αποκάλυψη για την Όλγα Τρέμη: «Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί»
Ο καλλιτέχνης και παρουσιαστής για την αναφορά του σε συνέντευξή του σε περιοδικό, ότι ήταν η πρώτη σχέση της δημοσιογράφου
Διαβάστε το στο news.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Η νεανική εικόνα της Ολγας Τρέμη που του “καρφώθηκε” στο μυαλό
«Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr