Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας: «Δεν θέλω να αναφερθώ, πιστεύω ότι θα ‘ναι περαστικά»
09:34 - 22/03/2023
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας […]
The post Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας: «Δεν θέλω να αναφερθώ, πιστεύω ότι θα ‘ναι περαστικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας: «Δεν θέλω να αναφερθώ, πιστεύω ότι θα ‘ναι περαστικό»
Η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» κι έκανε δηλώσεις στις κάμερες που ήταν εκεί. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο εξομολογήθηκε πρόσφατα. «Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όπως κάθε άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι, πιστεύω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας: «Δεν θέλω να αναφερθώ, θα έχω φύγει από τη ζωή και θα με λέτε ακόμα sex symbol»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο εξομολογήθηκε πρόσφατα.Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο εξομολογήθηκε πρόσφατα.«Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όπως κάθε άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι, πιστεύω ότι θα περάσουν όλα, θα ‘ναι περαστικά», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα. «Γι’ αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της: «Γι’ αυτό πρέπει να μην στρεσαριζόμαστε»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Τρίτης 22/3.
To άρθρο Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της: «Γι’ αυτό πρέπει να μην στρεσαριζόμαστε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα της υγείας της: «Πιστεύω ότι θα περάσουν όλα»
Στη Ρώμη βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Βάνα Μπάρμπα για ιατρικούς λόγους όπως αποκάλυψε κατά την επιστροφή της. Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» η Βάνα Μπάρμπα ρωτήθηκε για την υγεία της. «Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όπως κάθε άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι, πιστεύω ότι θα περάσουν όλα, […]
The post Η Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα της υγείας της: «Πιστεύω ότι θα περάσουν όλα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr