Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντά μετά τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη – «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

11:46 - 22/03/2023

Εντύπωση έχουν προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης 22/3 οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντά μετά τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη – «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις για την Τρέμη: «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

«Ήμουν ο πρώτος άνδρας της» ανέφερε, μεταξύ άλλων, περιγράφοντας τον έρωτά τους

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις για τη σχέση με την Όλγα Τρέμη – «Δεν εκθέτεις έτσι μια κυρία»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως νόμιζε ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη, αλλά δεν έπεισε κανέναν

Διαβάστε το στο in.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος για Όλγα Τρέμη: «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ξεσπά για τη δημοσίευση της άγνωστης σχέσης του με την Όλγα Τρέμη στο περιοδικό «OK», καθώς όπως δηλώνει «την αποκάλυψε κατ` ιδίαν, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη τη στιγμή μαγνητοφωνείτo».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ανδρέας Μικρούτσικος για Όλγα Τρέμη: «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ξεσπά για τη δημοσίευση της άγνωστης σχέσης του με την Όλγα Τρέμη στο περιοδικό «OK», καθώς όπως…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις για την Τρέμη: «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

«Έπαθα σοκ, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί - Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη"

Καινούργιου: "Σοκ, δεν περίμενα ότι θα έλεγες τέτοιο πράγμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος mea culpa για Ολγα Τρέμη: «Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

«Νόμιζα ότι τα λέω off the record. Ο λόγος μου είναι πραγματικός, ισχυρός και όχι ένοχος. Οι σχέσεις δυο ανθρώπων είναι χαρά Θεού. Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι είχαμε σχέσεις» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της