Η Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι»: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη»
11:50 - 22/03/2023
Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει την πρώτη της απάντηση για όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το τραγούδι «Φεγγάρι», […]
The post Η Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι»: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση του Jumbo: Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ
Το τραγούδι «Φεγγάρι», το οποίο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και έχει ερμηνευθεί μοναδικά από την Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε διασκευή για λογαριασμό της πασχαλινής διαφήμισης των πολυκαταστημάτων Jumbo. Ο Τάσος Μπουγάς, στη διαφήμιση που είναι στον «αέρα» εδώ και λίγες μέρες, δίνει το καλύτερο του εαυτό στη διασκευή του τραγουδιού το οποίο ήδη έχει γίνει viral. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, το πρωί της Τετάρτης (22/03) συνάντησαν την Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία φάνηκε να μη θέλει να σχολιάσει κάτι ενώ αρκέστηκε στο να επαναλαμβάνει συνεχώς πω είναι στεναχωρημένη. «Δεν θα απαντήσω. Μη συνεχίζεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝατάσα Θεοδωρίδου: Απαντά για τη διαφήμιση των Jumbo – «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη» [Βίντεο]
Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει την πρώτη της απάντηση για όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το τραγούδι «Φεγγάρι», το οποίο έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Τάσο Μπουγά για να χρησιμοποιηθεί σε πασχαλινή διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος. Την πρώτη αντίδραση που είχε η Νατάσα Θεοδωρίδου εξασφάλισε η κάμερα του Πρωινού και Γρηγόρης Μπάκας. Η δημοφιλής […]
Το άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: Απαντά για τη διαφήμιση των Jumbo – «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι»: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει την πρώτη της απάντηση για όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το τραγούδι «Φεγγάρι», το οποίο έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Τάσο Μπουγά για να χρησιμοποιηθεί σε πασχαλινή διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος.Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει την πρώτη της απάντηση για όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το τραγούδι «Φεγγάρι», το οποίο έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Τάσο Μπουγά για να χρησιμοποιηθεί σε πασχαλινή διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος.H τραγουδίστρια, αν και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, τόνισε ότι είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη από αυτό που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝατάσα Θεοδωρίδου: Απαντά πρώτη φορά on camera για τη διαφήμιση των Jumbo – «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη»
Την πρώτη αντίδραση που είχε η Νατάσα Θεοδωρίδου εξασφάλισε η κάμερα του Πρωινού και Γρηγόρης Μπάκας.
To άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: Απαντά πρώτη φορά on camera για τη διαφήμιση των Jumbo – «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr