Γιούλικα Σκαφιδά: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο – «Όλα θυμίζουν ζούγκλα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιούλικα Σκαφιδά: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο – «Όλα θυμίζουν ζούγκλα»
Θύμα κλοπής έπεσε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιούλικα Σκαφιδά: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο – «Το είχα αγοράσει με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κάποια χρόνια»
Θύμα κλοπής έπεσε η Γιούλικα Σκαφιδά της οποίας, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω ενός Instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκλεψαν το αυτοκίνητο. «Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι μου» αναφέρει αρχικά η ηθοποιός στο μήνυμά της ενώ προσθέτει πως εργάστηκε πολλά χρόνια προκειμένου να καταφέρει να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. «Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι μου. Όχι μόνο γιατί το είχα αγοράσει με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κάποια χρόνια, ούτε γιατί ήταν το πρώτο μου αμάξι, ούτε γιατί δεν έχω πως να μετακινηθώ – η μηχανούλα μου είναι πάντα εκεί και με περιμένει», έγραψε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά στο μήνυμά της. «Δεν ήταν ωραίο γιατί υποτίθεται ζούμε σε μια ο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιούλικα Σκαφιδά: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο – «Όλα θυμίζουν ζούγκλα»
Θύμα κλοπής έπεσε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά. Θύμα κλοπής έπεσε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά. Όπως ανέφερε η ίδια μέσω του Twitter, της λήστεψαν το αυτοκίνητο. «Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι μου. Όχι μόνο γιατί το είχα αγοράσει με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κάποια χρόνια,ούτε γιατί ήταν το πρώτο μου αμάξι. Δεν ήταν ωραίο […]
The post Γιούλικα Σκαφιδά: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο – «Όλα θυμίζουν ζούγκλα» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr