Θύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά
13:48 - 22/03/2023
Θύμα κλοπής έπεσε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά. Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή της στο Instagram άγνωστοι της έκλεψαν το αυτοκίνητό της. «Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι μου. Όχι μόνο γιατί το είχα αγοράσει με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κάποια χρόνια, ούτε γιατί ήταν το πρώτο μου αμάξι, ούτε γιατί δεν έχω πως να […]
The post Θύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά
Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα κλοπής και το δυσάρεστο συμβάν αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...
Διαβάστε το στο ZouglaΘύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά
Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα κλοπής και το δυσάρεστο συμβάν αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι της έκλεψαν το αμάξι, το οποίο είχε δουλέψει σκληρά για να αγοράσει, ενώ ξέσπασε για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας. «Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΘύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτησή της στα social media
Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα κλοπής και το δυσάρεστο συμβάν αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της
To άρθρο Θύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτησή της στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά!
Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα κλοπής και το δυσάρεστο συμβάν αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι της έκλεψαν το αμάξι, το οποίο είχε δουλέψει σκληρά για να αγοράσει, ενώ ξέσπασε για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας. «Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι […]
Διαβάστε το στο irafina.gr