Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση, να νικήσουμε στην πρεμιέρα»

16:54 - 22/03/2023

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις που ξεκινούν στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαδόπουλος: «Στόχος της Ελπίδων η πρόκριση στο EURO»

Η ελληνική U21 μετρά αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεών της στην προκριματική φάση του επόμενου EURO.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Ελπίδων»

Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, παρά τον δύσκολο όμιλο στον οποίο έχει κληρωθεί, έθεσε ως στόχο της εθνικής ελπίδων ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος. Μιλώντας στη σημερινή media day του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ουγγαρία (24/3, 17:00, Ριζούπολη) και της πρεμιέρας των προκριματικών με τη Λευκορωσία […] The post Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Ελπίδων» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Ελπίδων»

Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, παρά τον δύσκολο όμιλο στον οποίο έχει κληρωθεί, έθεσε ως στόχο της εθνικής ελπίδων ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος. Μιλώντας στη σημερινή media day του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει του φιλικού [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Ελπίδων»

Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Ελπίδων» 22/03/2023 Για τους στόχους της Εθνικής Ελπίδων μίλησε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος. Προτεραιότητα της ομάδας, αποτελεί, όπως δήλωσε, η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21. Μιλώντας για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στην Ουγγαρία (24/3, 17:00, Ριζούπολη), αλλά και για αυτή κόντρα στη Λιθουανία (28/3, 17:00, Λεωφόρος), είπε: «Μετά την φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία, επιστρέφουμε στους αγώνες με την Εθνική Ελπίδων. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές καλά στην υγεία τους και να είναι ετοιμοπόλεμοι, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη απέναντι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Παπαδόπουλος: «Στόχος της Εθνικής Ελπίδων η πρόκριση στα τελικά του Euro 2025»

Η Εθνική Ελπίδων ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Euro 2025, με απώτερο στόχο την πρόκριση στην τελική φάση, όπως είπε και ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

«Η τέχνη είναι ειρήνη»

«Μένει στη Λεβερκούζεν ο Αλόνσο - Θα ακολουθήσει ανακοίνωση»

NBA: Το buzzer beater του Μάρεϊ στην κορυφή του top-5 (vid)

Πέλικανς - Μπακς 107-100: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

Καρδίτσα: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης

Final 4 Κυπέλλου: Για τη ρεβάνς ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ