Κένι: «Έπινα αλκοόλ και έκανα χρήση κοκαΐνης για 25 χρόνια»

17:20 - 22/03/2023

Ο Μπίλι Κένι μίλησε για του τέλος της καριέρας του και τους εθισμούς του σε αλκοόλ και κοκαΐνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπίλι Κένι: «Έπινα αλκοόλ και έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια»

Ο Μπίλι Κένι, ο οποίος στη δεκαετία του ενενήντα ήταν ένα «μεγάλο στοίχημα» για την Έβερτον και είδε την ποδοσφαιρική του καριέρα να τελειώνει πολύ νωρίς, μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία του στο «Liverpool Echo», εξηγώντας πώς οι εθισμοί τον κατέστρεψαν κατά τη διάρκεια της περιόδου του στην αγγλική ομάδα. «Ποτέ δεν ήπια μπύρα μέχρι να ... Περισσότερα To άρθρο Μπίλι Κένι: «Έπινα αλκοόλ και έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκλονιστική αποκάλυψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή: «Έπινα αλκοόλ κι έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια»

Για τους εθισμούς του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Μπίλι Κένι, οι οποίοι έφεραν το πρόωρο τέλος στην καριέρα του

Διαβάστε το στο in.gr

Premier League: Σοκάρει η μαρτυρία πρώην άσου της Έβερτον – «Έπινα αλκοόλ κι έκανα χρήση κοκαΐνης για 25 χρόνια ασταμάτητα»

Ο Μπίλι Κένι, ο οποίος στη δεκαετία του ενενήντα ήταν ένα «μεγάλο στοίχημα» για την Έβερτον και είδε την ποδοσφαιρική του καριέρα να τελειώνει πολύ νωρίς, είπε τη συγκλονιστική ιστορία του στη βρετανική εφημερίδα «Liverpool Echo», εξηγώντας πώς οι εθισμοί τον κατέστρεψαν κατά τη διάρκεια της περιόδου του στην αγγλική ομάδα. «Ποτέ δεν ήπια μπύρα μέχρι να φτάσω στην πρώτη ομάδα της Έβερτον. Ήταν κάτι συνηθισμένο. Ήμουν παιδί εκείνη την εποχή. Τότε όμως άρχισα να πίνω αλκοόλ και να κάνω χρήση κοκαΐνης, κάτι που συνεχίστηκε ασταμάτητα για 25 χρόνια. Ασταμάτητα. Είμαι έκπληκτος που είναι ακόμα ζωντανός. Μόλις σηκωνόμουν, έπινα, έπινα για δύο ημέρες, για τρεις ημέρες, κοιμόμουν για δύο ημέρες,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονιστική αποκάλυψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή: «Έπινα αλκοόλ κι έκανα κοκαΐνη για 25 χρόνια»

Για τους εθισμούς του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Μπίλι Κένι, οι οποίοι έφεραν το πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΡΥΛΟΣ!

Η Marca τιμά τον Μεντιλίμπαρ με… έπος! (pic)

Σβαμπ: «Δεν βρήκαμε λύσεις»

Μπάιντεν: Φωτιές άναψε με τη δήλωση ότι ο θείος του φαγώθηκε από κανίβαλους

Conference League: Πέρασαν στα ημιτελικά οι Φιορεντίνα και Άστον Βίλα

Ολυμπιακός: Με Γιόβετιτς στην ενδεκάδα με Φενέρμπαχτσε, στον πάγκο οι Όρτα και Μασούρας