Survivor: Λαβωμένος ο Κόρο από την υποψηφιότητά του – «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»

21:24 - 22/03/2023

Απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Κόρομι με την υποψηφιότητά του στο Survivor, καθώς δεν το περίμενε να τον στείλουν πι συμπαίκτες […] The post Survivor: Λαβωμένος ο Κόρο από την υποψηφιότητά του – «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star, Γιώργος Κόρομι: «Με εκμεταλλευτήκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»

Ο Γιώργος Κόρομι δεν φαίνεται ικανοποιημένος...

Διαβάστε το στο Zougla

Survivor: Εξοργισμένος ο Κόρο – «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»

«Πήραν ό,τι είχαν να πάρουν από εμένα, ψάρια, μύδια...»

Διαβάστε το στο

Survivor All Star: Απογοητευμένος ο «Κόρο» – «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πετάνε σαν λεμονόκουπα»

Ο Γιώργος Κόρομι είδε το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη και να τίθεται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού ως ένας από τους πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας δεν περίμενε πως οι συμπαίκτες του θα τον έστελναν στον τάκο και η απογοήτευση του, στο Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/03) ήταν εμφανής. «Σήμερα είναι μεγάλη αλλαγή, είμαι υποψήφιος από την χθεσινοβραδινή ασυλία που χάσαμε. Στο συμβούλιο βγήκα εγώ, ο Σπύρος κι η Ελευθερία. Με εκμεταλλεύτηκαν και μετά με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Πήραν ό,τι είχαν να πάρουν από εμένα, ψάρια, μύδια, αλλά δεν ήταν ομόφωνη η ψήφος, ήταν από τρία άτομα. Δόξα τω Θεώ δεν ήθελ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor All Star, Γιώργος Κόρομι: «Με εκμεταλλευτήκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»

Ο Γιώργος Κόρομι δεν φαίνεται ικανοποιημένος από τις ψήφους των συμπαικτών του στο Survivor All Star. Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο παίκτες ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Ωστόσο, σημειώθηκε ισοψηφία και τελικά, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκαν και οι τρεις στον «τάκο». Μιλώντας στην […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Survivor All Star – Γιώργος Κόρομι: «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα»

Ενοχλημένος από την υποψηφιότητά του φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Κόρομι στο Survivor All Star. Ο To άρθρο Survivor All Star – Γιώργος Κόρομι: «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Απογοητευμένος ο Γιώργος Κόρομι: «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κόρομι γι’αυτή την εβδομάδα στο Survivor και δεν έκρυψε τη στεναχώρια και την απογοήτευσή του μιλώντας στην κάμερα. Ο παίκτης των κόκκινων μιλώντας στην κάμερα είπε: «Σήμερα είναι μεγάλη αλλαγή, είμαι υποψήφιος από την χθεσινοβραδινή ασυλία που χάσαμε. Στο συμβούλιο βγήκα εγώ, ο Σπύρος κι η Ελευθερία. Με εκμεταλλεύτηκαν […] The post Απογοητευμένος ο Γιώργος Κόρομι: «Με εκμεταλλεύτηκαν και με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο