Survivor All Star: Ξεσπάθωσε η Ελένη Χαμπέρη κατά του Σπύρου Μαρτίκα – «Εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι»

22:20 - 22/03/2023

Τα “βέλη” της κατά του Σπύρου Μαρτίκα έστρεψε η Ελένη Χαμπέρη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor To άρθρο Survivor All Star: Ξεσπάθωσε η Ελένη Χαμπέρη κατά του Σπύρου Μαρτίκα – «Εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Κατά των «σχεδίων Μαρτίκα» η Χαμπέρη – «Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα – Εγώ μαριονέτα σου δε γίνομαι»

Κατά του Σπύρου Μαρτίκα κα των περιβόητων σχεδίων που θέτει σε εφαρμογή στο Survivor All Star έβαλε η Ελένη Χαμπέρη. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του παιχνιδιού και ανέφερε πως αντιλήφθηκε το σχέδιο του φαρμακοποιού και τόνισε πως δεν θα γίνει μαριονέτα του. «Γυρίζουμε από το αγώνισμα ασυλίας, έχουμε χάσει και λέει ο Σπύρος, Ελένη, Νικόλ, ελάτε λίγο θέλω να σας πω. Ξέρει ότι στο τελευταίο συμβούλιο τον είχαμε ψηφίσει εγώ, η Νικόλ και η Σταυρούλα. Και λέει, λοιπόν, κορίτσια χαίρομαι που χάσαμε σήμερα -λέω κάτι συμβαίνει εδώ- γιατί με αυτό το τρόπο θα καταφέρουμε να σώσουμε τη Νικόλ. Κοιτάξτε να δείτε δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μη βγάλουμε την Ελευθε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor All Star, Ελένη Χαμπέρη για Σπύρο Μαρτίκα: «Λυπάμαι, αλλά εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι»

Ενοχλημένοι φαίνονται οι παίκτες της κόκκινης ομάδας με τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star. Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως ο Σπύρος και η Αφροδίτη προσπάθησαν να την καθοδηγήσουν για την ψήφο της, σε μία προσπάθειά τους να θέσουν τον φαρμακοποιό εκτός ψηφοφορίας. Συγκεκριμένα, τη συμβούλευσαν να ψηφίσει την Ελευθερία Ελευθερίου. Μιλώντας στην […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Survivor: «Δίκασε» η Ελένη Χαμπέρη τον Μαρτίκα – «Μαριονέτα σου δεν γίνομαι»

Τα σχέδια Μαρτίκα δεν τελειώνουν ποτέ στο Survivor κι άλλο ένα προσπάθησε να θέσε σε εφαρμογή ο Σπύρος Μαρτίκας στην […] The post Survivor: «Δίκασε» η Ελένη Χαμπέρη τον Μαρτίκα – «Μαριονέτα σου δεν γίνομαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της