Ο σεναριογράφος του Social Network Άαρον Σόρκιν αποκάλυψε πως έπαθε εγκεφαλικό: «Δυσκολεύομαι να κρατήσω μαχαιροπίρουνο»

10:24 - 23/03/2023

O Άαρον Σόρκιν, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του «Social Network» αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό το οποίο θα μπορούσε να τον είχε αφήσει παράλυτο. «Δυσκολεύομαι να κρατήσω μαχαιροπίρουνο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε συνέντευξή του «New York Times» ανέφερε πως το εγκεφαλικό επεισόδιο σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγγραφής του «Camelot», της πρώτης του μουσικής μεταφοράς στο Μπρόντγουεϊ. «Υπήρξε μια στιγμή που ανησύχησα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ξαναγράψω και βραχυπρόθεσμα ανησυχούσα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω το “Camelot”», είπε ο Σόρκιν. «Επιτρέψτε μου να το κάνω πολύ, πολύ σαφές. Είμαι καλά. Δεν θα ήθελα να πιστεύει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Aaron Sorkin αποκάλυψε ότι έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό – Δεν μπορεί να κρατήσει μαχαιροπίρουνο

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο. Ο Aaron Sorkin αποκάλυψε ότι το εγκεφαλικό που υπέστη θα μπορούσε να τον είχε αφήσει παράλυτο. Ακόμη και σήμερα, δυσκολεύεται να γράψει με το χέρι! Ο Aaron Sorkin υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον Νοέμβριο του 2022 ενώ έγραφε το «Camelot», την πρώτη του μουσική μεταφορά στο Μπρόντγουεϊ. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Aaron Sorkin αποκάλυψε ότι έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό – Δεν μπορεί να κρατήσει μαχαιροπίρουνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/4/2024

Αποδοκίμασαν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο στον Βόλο – «Δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία»

Πέθανε ο αδερφός της Ελένη Βιτάλη – «Ξεψύχησες στα χέρια μου»

Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

«Έκλεισε» και το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Αυτοί είναι οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι

Δένδιας: Για την Ελλάδα ο Λόρδος Βύρων ήταν ο πιο γνωστός φιλέλληνας