Νέα Σμύρνη: «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου – Φταίνε οι κακές παρέες» λέει η μητέρα της 14χρονης
17:04 - 23/03/2023
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος έχει ασκηθεί σε βάρος των τριών ανδρών που φέρονται να εξέδιδαν και να κακοποιούσαν σεξουαλικά την 14χρονη μαθήτρια που φιλοξενούταν σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κάτω των 14 ετών και της παιδικής πορνογραφίας. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή. Η 14χρονη μαθήτρια η οποία φιλοξενούταν στο ίδρυμα, είχε φύγει από εκεί πάνω από 50 φορές ενώ εκτός από την ανήλικη και η 16χρονη αδελφή της είχε απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον καθώς κρίθηκε ακατάλληλο, ενώ έχει ακόμα δύο αδέλφια που βρίσκονται
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα Σμύρνη: «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου», λέει η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας – Παρασύρθηκε από τις κακές παρέες
Από τη δομή της Νέας Σμύρνης, έχουν καταγραφεί σε υπηρεσίες της Αστυνομίας, περισσότερες από 50 δηλωμένες εξαφανίσεις της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας. Η μικρή και η 16χρονη αδερφή της, είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο, ενώ έχει ακόμα δύο αδέλφια που βρίσκονται σε άλλο ίδρυμα. «Εγώ πήγα στον εισαγγελέα και ζήτησα να
Το άρθρο Νέα Σμύρνη: «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου», λέει η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας – Παρασύρθηκε από τις κακές παρέες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΝέα Σμύρνη: «Νιώθω άθλια – Ντρέπομαι για τα παιδιά μου», λέει η μητέρα της 14χρονης
«Φταίνε οι κακές παρέες», είπε η μάνα του κοριτσιού και παραδέχθηκε ότι και τα 4 παιδιά της είναι σε ιδρύματα
Διαβάστε το στο news.gr