Νέες τοποθετήσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

22:54 - 23/03/2023

Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέες τοποθετήσεις Υποστρατήγων και Ταξιάρχων στην Αστυνομία

Σε νέες τοποθετήσεις Υποστρατήγων και Ταξιάρχων προχώρησε ο Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, που πριν από λίγες μέρες ανέλαβε καθήκοντα Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Ειδικότερα με απόφαση του έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως: -ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, από Κλάδο Ασφάλειας/Α.Ε.Α. στη Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής, με δαπάνες δημοσίου -ΜΠΑΛΛΑΣ Γεώργιος, από Δ/νση ... Περισσότερα To άρθρο Νέες τοποθετήσεις Υποστρατήγων και Ταξιάρχων στην Αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέες τοποθετήσεις Υποστρατήγων και Ταξιάρχων στην Ελληνική Αστυνομία – Όλα τα ονόματα

Σε νέες τοποθετήσεις Υποστρατήγων και Ταξιάρχων προχώρησε ο Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, που πριν από λίγες μέρες ανέλαβε καθήκοντα Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Ειδικότερα με απόφαση του έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως: -ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, από Κλάδο Ασφάλειας/Α.Ε.Α. στη Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής, με δαπάνες δημοσίου -ΜΠΑΛΛΑΣ Γεώργιος, από Δ/νση Το άρθρο Νέες τοποθετήσεις Υποστρατήγων και Ταξιάρχων στην Ελληνική Αστυνομία – Όλα τα ονόματα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Νέες τοποθετήσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, από Κλάδο Ασφάλειας/Α.Ε.Α. στη Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής, με δαπάνες δημοσίου ΜΠΑΛΛΑΣ Γεώργιος, από Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων/Α.Ε.Α. στη Γενική Δ/νση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών […] The post Νέες τοποθετήσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση