Γιώργος Μπένος: «Αντιμετώπισα bullying, δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια – Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου»

07:38 - 24/03/2023

Ο Γιώργος Μπένος βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out και μίλησε για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο To άρθρο Γιώργος Μπένος: «Αντιμετώπισα bullying, δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια – Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μπένος: «Αντιμετώπισα bullying, δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια – Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου»

«Τα αρνητικά του να μεγαλώνεις σε μια κλειστή κοινωνία...»

Διαβάστε το στο

Maestro – Γιώργος Μπένος: «Αντιμετώπισα bullying, δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια…»

Καλεσμένος στο Night Out ήταν ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Maestro, ενώ εξομολογήθηκε και το bullying που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία. «Τα αρνητικά του να μεγαλώνεις σε μια κλειστή κοινωνία είναι ότι ο άλλος θα πει πολύ εύκολα κάτι για σένα, θα σε κρίνει, υπάρχει αυτό το “τι θα πει […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Μπένος: «Έλεγαν ότι είμαι γκέι – Φοβήθηκα και ντράπηκα να το πω στους γονείς μου»

Τον Γιώργο Μπένο υποδέχτηκε στην ταράτσα του «Night Out» το βράδυ της Πέμπτης (24/3) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του «Maestro», ενώ εξομολογήθηκε και το bullying που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία. Για την σκηνή του ξυλοδαρμού της μητέρας του (Μαρίας Καβογιάννη) από τον πατέρα του (Γιάννη […] The post Γιώργος Μπένος: «Έλεγαν ότι είμαι γκέι – Φοβήθηκα και ντράπηκα να το πω στους γονείς μου» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της