Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας από έκρηξη την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου - Η στιγμή που σκόρπισε τον τρόμο

14:59 - 24/03/2023

Δευτερόλεπτα τρόμου σε γυμνάσιο της Ερέτριας στην Εύβοια. Την ώρα που οι μαθητές και οι μαθήτριες τραγουδούσαν για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου ακούστηκε μία ισχυρή έκρηξη! Κατά τη διάρκεια της γιορτής του σχολείου της Ερέτριας στην Εύβοια για την 25η Μαρτίου τα παιδιά «πάγωσαν» από μία δυνατή έκρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, άγνωστοι ... Περισσότερα To άρθρο Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας από έκρηξη την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου - Η στιγμή που σκόρπισε τον τρόμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανικός σε γυμνάσιο της Ερέτριας από έκρηξη την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου (vid)

Στιγμές πανικού το πρωί της Παρασκευής, 24 Μαρτίου, για γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητές, κατά τη διάρκεια σχολικής εορτής ενόψει της 25ης Μαρτίου, στην Εύβοια.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στιγμές πανικού σε γυμνάσιο της Ερέτριας από έκρηξη την ώρα γιορτής για την 25η Μαρτίου

«Πάγωσαν» όλοι στο γυμνάσιο της Ερέτριας, όταν κατά την διάρκεια της γιορτής του σχολείου για την 25η Μαρτίου έγινε αισθητή δυνατή έκρηξη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εύβοια: Πανικός σε γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου, σε γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητές, κατά την διάρκεια…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πανικός σε σχολείο της Ερέτριας: Βίντεο με τη στιγμή της έκρηξης την ώρα γιορτής για την 25η Μαρτίου

Αναστάτωση επικράτησε σε σχολείο της Ερέτριας και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο, καθώς την ώρα που διεξάγονταν η γιορτή για την 25η Μαρτίου, σημειώθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα όλοι να τρομοκρατηθούν. Όπως αναφέρει το eviathema.gr, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή στο αμφιθέατρο του σχολείου, όταν άγνωστοι πέταξαν κοντά στις τουαλέτες εκρηκτικό με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι από την αίθουσα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας, για τη διερεύνηση του περιστατικού. Δείτε βίντεο την ώρα της έκρηξης:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ερέτρια: Πανικός σε γυμνάσιο μετά από έκρηξη την ώρα γιορτής για την 25η Μαρτίου – Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής, 24 Μαρτίου, για γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητές, κατά τη διάρκεια σχολικής εορτής ενόψει της 25ης Μαρτίου, στην Εύβοια. Ειδικότερα, σε γυμνάσιο της Ερέτριας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή στο αμφιθέατρο, όταν άγνωστοι πέταξαν κοντά στις τουαλέτες εκρηκτικό -με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία με αποτέλεσμα […] Το άρθρο Ερέτρια: Πανικός σε γυμνάσιο μετά από έκρηξη την ώρα γιορτής για την 25η Μαρτίου – Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πανικός σε σχολείο στην Εύβοια - Έκρηξη την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου

Άγνωστοι πέταξαν εκρηκτικό σε σχολείο της Εύβοιας με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.Πανικός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου, σε γονείς, μαθητές και καθηγητές, κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής για τη 25η Μαρτίου στην Ερέτρια της Εύβοιας. Σύμφωνα με το eviathema.gr, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή στο αμφιθέατρο του σχολείου, όταν άγνωστοι πέταξαν κοντά στις τουαλέτες εκρηκτικό με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι από την αίθουσα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας, για την διερεύνηση του περιστατικού. Δείτε το βίντεο: {https://www.youtube.com/watch?v=8C0dHZtiSXo} Η ανακοίνωση του συλλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Εύβοια: Πανικός σε γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου (vid)

Εύβοια: Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου, σε γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητές, κατά την διάρκεια της γιορτής του σχολείου ενόψη της 25ης Μαρτίου. Πανικός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου, σε γυμνάσιο της Ερέτριας σε γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητές, κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής ενόψει της 25ης Μαρτίου. […] The post Εύβοια: Πανικός σε γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ερέτρια: Πανικός σε σχολείο μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου (βίντεο)

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ερέτρια: Πανικός σε σχολείο μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου (vid)

Στιγμές πανικού σε γυμνάσιοΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι