Στάση εργασίας στο μετρό: Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε

15:18 - 24/03/2023

Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάση εργασίας στο Μετρό: Τι ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε

Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μετρό: Στάση εργασίας απόψε – Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί

Μετρό: Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν ως εξής: – Από Ανθούπολη προς Ελληνικό στις 20:46 – Από […] Το άρθρο Μετρό: Στάση εργασίας απόψε – Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στάση εργασίας στο Μετρό – Τι ώρα σταματούν οι συρμοί

Στάση εργασίας, από τις 9:00 το βράδυ και έως τη λήξη της βάρδιας πραγματοποιούν σήμερα  οι εργαζόμενοι στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Σε ανακοίνωσή της, η ΣΤΑΣΥ αναφέρει… Στάση εργασίας στο Μετρό – Τι ώρα σταματούν οι συρμοί - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν ως εξής: – Από Ανθούπολη προς Ελληνικό στις 20:46 – Από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 20:40 – Από Δημ. Θέατρο προς Δ. Πλακεντίας στις 20:35 – Από Δ. Πλακεντίας προς Δημ. Θέατρο στις 20:40 – Το άρθρο Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στάση εργασίας στο μετρό: Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε

Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ). Το άρθρο Στάση εργασίας στο μετρό: Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Στάση εργασίας στο Μετρό σήμερα από τις 21:00 - Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί

Στάση εργασίας στο Μετρό σήμερα (24/3) - Τι ώρα σταματούν στα δρομολόγια.Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό.  Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας. Σε ανακοίνωσή της, η ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν: από Ανθούπολη προς Ελληνικό στις 20:46 από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 20:40 από Δημ. Θέατρο προς Δ. Πλακεντίας στις 20:35 από Δ. Πλακεντίας προς Δημ. Θέατρο στις 20:40 από Δημ. Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 20:31 από Αεροδρόμιο προς Δημ. Θέατρο στις 19:58 και από το Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις στις 21:00 Τι αναφέρουν οι εργαζόμενο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Στάση εργασίας στο Μετρό: Τι ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε

Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό […] The post Στάση εργασίας στο Μετρό: Τι ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων

Ο Μάρτιν Σκορσέζε σε ρόλο παρουσιαστή και παραγωγού για το θρησκευτικό ντοκιμαντέρ «The Saints»

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά αυτοκινήτων στην Ιεριχώ - Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ιταλική επέλαση, με ιεροεξεταστές, αγώνες ράλι και Χίμαιρες

Απελευθερώθηκαν οι 137 μαθητές που απήχθησαν στις αρχές Μαρτίου από συμμορία στη Νιγηρία

Νέο διπλωματικό επεισόδιο Κολομβίας - Αργεντινής λόγω δηλώσεων του Μιλέι: Χαρακτήρισε τον Κολομβιανό ομόλογό του «τρομοκράτη»