Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοτ

22:42 - 24/03/2023

Την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Τζιμ Τοτ έπειτα από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού ανακοίνωσε η Ρις Γουίδερσπουν στα social media. H σταρ του χόλιγουντ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ανακοίνωση που συνυπογράφει με τον πρώην σύζυγό της και αναφέρει: «Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε. Με πολύ […] The post Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοτ appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ρις Γουίδερσπουν ανακοίνωσε δημόσια το διαζύγιό της

Δείτε την κοινή δημοσίευση - Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, γράφουν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της «με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό»

Με μήνυμά τους που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της Τζιμ Τοθ ανακοίνωσαν «με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό» το διαζύγιό τους.

Διαβάστε το στο in.gr

Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοτ μετά από 12 χρόνια γάμου

Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η χολιγουντιανή σταρ Ρις Γουίδερσπουν - Η διάσημη ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ρις Γουϊδερσπουν: Τίτλοι τέλους στο γάμο της με τον Τζιμ Τοθ έπειτα από 12 χρόνια

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός Ρις Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της Τζιμ Τοθ ανακοίνωσαν ότι πήραν τη «δύσκολη απόφαση» να χωρίσουν ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2011 στο ράντσο της Γουίδερσπουν στην Καλιφόρνια και τον Σεπτέμβριο του 2012 απέκτησε ένα αγοράκι, τον Τενεσί Τζέιμς. «Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και θα προχωρήσουμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει από κοινού», αναφέρουν σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Γουίδερσπουν στο Instagram. «Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, καθώς ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο» στη ζωή μας,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρις Γουίδερσπουν: Διαζύγιο – «βόμβα» μετά από 12 χρόνια γάμου με τον Τζιμ Τοθ

Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η χολιγουντιανή σταρ Ρις Γουίδερσπουν. Η διάσημη To άρθρο Ρις Γουίδερσπουν: Διαζύγιο – «βόμβα» μετά από 12 χρόνια γάμου με τον Τζιμ Τοθ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ρις Γουίδερσπουν: Διαζύγιο – «βόμβα» μετά από 12 χρόνια γάμου!

Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η χολιγουντιανή σταρ Ρις Γουίδερσπουν. Η διάσημη ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ παίρνουν διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου. Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τζιμ Τοθ είναι μαζί από το 2010, ενώ στις 26 Μαρτίου 2011 ενώθηκαν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της «με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό»

Με μήνυμά τους που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της Τζιμ Τοθ ανακοίνωσαν «με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό» το διαζύγιό τους.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοτ μετά από 12 χρόνια γάμου

Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η χολιγουντιανή σταρ Ρις Γουίδερσπουν – Η διάσημη ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ  Την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Τζιμ Τοτ έπειτα από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού ανακοίνωσε η Ρις Γουίδερσπουν στα social media. […] The post Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοτ μετά από 12 χρόνια γάμου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»