Παρτιζάν – Ολυμπιακόςν 90-75: Ανύπαρκτος και ηττημένος στο Βελιγράδι

22:56 - 24/03/2023

Με κορυφαίους τους Πάντερ και Νάναλι, η Παρτιζάν υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην 10η φετινή του ήττα στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε με 90-75 για την 30η αγωνιστική της διοργάνωσης, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς… Μπαρτζώκα, ενέργεια και ευστοχία από το τρίποντο. Ξεχώρισε ο ΜακΚίσικ από τους φιλοξενούμενους. Ολυμπιακός και Παρτιζάν ... Περισσότερα To άρθρο Παρτιζάν – Ολυμπιακόςν 90-75: Ανύπαρκτος και ηττημένος στο Βελιγράδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 90-75: Δεν πήγε στο Βελιγράδι ούτε ο… Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε στην Ελλάδα λόγω ίωσης και οι παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, γνωρίζοντας την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 90-75. Μεγάλη αστοχία για τους «ερυθρόλευκους» από το τρίποντο με 3/20.

Διαβάστε το στο in.gr

Παρτίζαν – Ολυμπιακός 90-75: Θνητός στο Βελιγράδι (+vid)

Χωρίς τον προπονητή του, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε καθαρά από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (90-75) και είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον πιάνει στην κορυφή της κατάταξης της EuroLeague μετά από την 30η αγωνιστική. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε στην Αθήνα, η Παρτίζαν καιγόταν για το αποτέλεσμα κι ο Ολυμπιακός  ήταν το βράδυ της Παρασκευής (24/3) αγνώριστος […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Παρτιζάν- Ολυμπιακός 90-75: Παράταση στο «τσεκ» για το πλεονέκτημα

Χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με πολύ κακό περιφερειακό σουτ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε καθαρά στο Βελιγράδι από την εξαιρετική Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς και στο ΣΕΦ με την Βιλερμπάν αναμένεται να τσεκάρει το αβαντάζ έδρας στα PlayOffs Νίκος Μπουρλάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ολυμπιακός: Το «μαύρο κουτί» στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα άσχημο βράδυ στο Βελιγράδι, κάτι που μαρτυράνε και τα στατιστικά. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλά λάθη, σούταραν τραγικά από το τρίποντο και περίμεναν πράγματα από έναν Σλούκα που βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό 'φεγγάρι'.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 90-75: Δεν πήγε στο Βελιγράδι ούτε ο… Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε στην Ελλάδα λόγω ίωσης και οι παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, γνωρίζοντας την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 90-75. Μεγάλη αστοχία για τους «ερυθρόλευκους» από το τρίποντο με 3/20.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ολυμπιακός: Το «μαύρο κουτί» στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός είχε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στο Βελιγράδι, κάτι που μαρτυρά και η στατιστική. Τα πολλά λάθη, το τραγικό ποσοστό στα τρίποντα και το ντεφορμάρισμα του Σλούκα.

Διαβάστε το στο to10.gr

Παρτίζαν-Ολυμπιακός 90-75: Ήττα στο Βελιγράδι

Την ήττα (90-75) γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και πλέον συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.  Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν είχαν στον πάγκο τους τον Γιώργο Μπαρτζώκα τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Σέρβοι με αυτή τη νίκη έκαναν ακόμα ένα βήμα για την […] The post Παρτίζαν-Ολυμπιακός 90-75: Ήττα στο Βελιγράδι appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι