Προκριματικά Εuro: Άνετο ξεκίνημα για την Εθνική – 3-0 το Γιβραλτάρ [δείτε τα γκολ]

23:36 - 24/03/2023

Χωρίς πρόβλημα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.  Περισσότερα σε λίγο… Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο Προκριματικά Εuro: Άνετο ξεκίνημα για την Εθνική – 3-0 το Γιβραλτάρ [δείτε τα γκολ] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προκριματικά EURO 2024: Άνετη και ωραία στην πρεμιέρα η Ελλάδα – Νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ

Η Ελλάδα νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της προκριματικής φάσης του EURO 2024 στο ματς που έγινε στο «Εστάδιο ντο Αλγκάρβε» της Πορτογαλίας. Με αυτό το αποτέλεσμα, η «γαλανόλευκη» βρίσκεται μαζί με τη Γαλλία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του γκρουπ με τρεις βαθμούς έκαστη, αφού οι «τρικολόρ» διέλυσαν με 4-0 την Ολλανδία. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, όπως αναμενόταν, ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Αυτό που ξεχώρισε ιδιαίτερα ήταν πως παρά τη γνωστή μεγάλη διαφορά ποιότητας, οι Έλληνες διεθνείς δεν υποτίμησαν και ούτε υποβάθμισαν τη σημασία του αγώνα. Οι πάντες στις τάξεις της «γαλανόλευκης» έστειλαν το μήνυμα πως ο στόχος είναι η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Προκριματικά Euro 2024: Εύκολο ξεκίνημα η Εθνική 3-0 το Γιβραλτάρ (vids)

Με άνετο – όπως αναμενόταν- περίπατο η Εθνική ομάδα νίκησε 3-0 το Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας, σε ματς για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Η εθνική μπήκε με πολύ ενέργεια στον αγώνα, έκλεισε γρήγορα τους τυπικά γηπεδούχους στην περιοχή τους και ξεκίνησε να τους «βομβαρδίζει». Μόλις στο 11′ από έξοχο […] The post Προκριματικά Euro 2024: Εύκολο ξεκίνημα η Εθνική 3-0 το Γιβραλτάρ (vids) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη