O Αλέξης Τσίπρας για την 25η Μαρτίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η νεολαία της Δημητριάδος γιόρτασε την 25η Μαρτίου 1821

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας πραγματοποιήθηκε, ανήμερα της Εθνικής Εορτής της Παλιγγενεσίας, η γιορτή της Νεολαίας της Τοπικής μας Εκκλησίας, την οποία διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας. Το άρθρο Η νεολαία της Δημητριάδος γιόρτασε την 25η Μαρτίου 1821 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 26 Μαρτίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 26 Μαρτίου! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Εισαγγελίας Εφετών της Σύρου παρέλασε για την 25η Μαρτίου

Μαχητής στη Δικαιοσύνη και Εθνοφύλακας στη Σύρο.Μαχητής στη Δικαιοσύνη και Εθνοφύλακας στη Σύρο, όπου υπηρετεί ως πρϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της νήσου, ο Εισαγγελέας Εφετών Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, έδωσε το παρών και στην παρέλαση, για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, φορώντας μάλιστα βαρύ οπλισμό! Όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος, στην "Πατρίδα μου χρωστάω, δεν μου χρωστάει"! Στο τάγμα Εθνοφυλακής Σύρου έγινε ειδική αναφορά στην παρέλαση.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας