Κρήτη: Τραγωδία στο Ηράκλειο - 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο

09:40 - 26/03/2023

Το αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε σε δέντρο - Δεν τραυματίστηκε η οδηγός

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηράκλειο: 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Νέα τραγωδία καταγράφηκε στους δρόμους της Κρήτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα...

Διαβάστε το στο Zougla

Κρήτη: Θρήνος για την 22χρονη αθλήτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ραγίζει καρδιές, μιλώντας στο MEGA, η μητέρα της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης, Πένυς Μουλιανάκη.

Διαβάστε το στο tovima

Θρήνος στο Ηράκλειο για την 22χρονη Πέννυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η είδηση ότι μία κοπέλα ηλικίας 22 ετών έχασε τη ζωή της σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στην περιοχή των Αρχάνων. Δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς συνέβη και αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο κοπέλες εξετράπη της πορείας του, κάτι στο οποίο αναμένεται να ρίξει φως η κατάθεση της 22χρονης οδηγού η οποία δεν τραυματίστηκε και συνελήφθη όπως συμβαίνει στα θανατηφόρα δυστυχήματα. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η Πέννυ ήταν αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου με σημαντικές διακρίσεις και μάλιστα εργαζόταν και στον ΚΟΕ ως βοηθός προπονήτρια του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κρήτη: Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η Πέννυ ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε δέντρο

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο

Στα μαύρα ντύνεται για ακόμα μια φορά η Κρήτη. Ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα της 25ης Μαρτίου στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου- Αρχανών, συγκεκριμένα στο 13ο χιλιόμετρο. Αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 22χρονη, η οποία κατευθυνόταν από τις Κάτω στις Πάνω Αρχάνες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε έναν κορμό δέντρου. Από τη σύγκρουση […] Το άρθρο Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Ηράκλειο μετά την τραγική είδηση του θανάτουτης 22χρονης Πέννυ σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα κοντά στην περιοχή των Αρχάνων. Η Πέννυ ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο. Η 22χρονη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου […] Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Κρήτη: Τραγωδία στο Ηράκλειο – 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε σε δέντρο - Δεν τραυματίστηκε η οδηγός. Το άρθρο Κρήτη: Τραγωδία στο Ηράκλειο – 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Θανάσιμος τραυματισμός 22χρονης σε τροχαίο

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία πνοή της

Διαβάστε το στο news.gr

Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θλίψη έχει σκορπίσει το Ηράκλειο ο θάνατος 22χρονης σε τροχαίο. Η Πέννυ ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και «καρφώθηκε» δε δέντρο. Η νεαρή μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Η Πέννυ είχε υπάρξει αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Tραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα μια 22χρονη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα κοντά στην περιοχή των Αρχάνων.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης – 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο

Νέα τραγωδία καταγράφηκε στους δρόμους της Κρήτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Μία 22χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου - Αρχανών όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη 22χρονη αλλά και μία ακόμα συνομήλική της ξέφυγε της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει με σφοδρότητα στον κορμό ενός δέντρου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ekriti. Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη τραυματίστηκε βαρύτατα και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αναφο

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κρήτη: Τραγωδία στο Ηράκλειο – 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο

Νέα τραγωδία καταγράφηκε στους δρόμους της Κρήτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Μία 22χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Αρχανών όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη 22χρονη αλλά και μία ακόμα συνομήλική της ξέφυγε της πορείας του με συνέπεια να […] The post Κρήτη: Τραγωδία στο Ηράκλειο – 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Κρήτη-Τραγωδία στο Ηράκλειο: 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου - ΑρχανώνΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

OHE: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου βοήθησε Γάζα, αλλά δεν αρκεί

Καιρός: Σκόνη στα Δωδεκάνησα και βροχές στα δυτικά και βόρεια

Αϊτή: Ορκίζεται το συμβούλιο μετάβασης και αναλαμβάνει δράση για να αποκαταστήσει τη δημόσια τάξη

Μπαρτζώκας μετά το 1-0 στη Βαρκελώνη: «Να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να πούμε ότι η σειρά είναι 0-0»

Στον τελικό του Coppa Italia η Αταλάντα, 4-1 την Φιορεντίνα - Δείτε τα γκολ

Η Φενέρ 1-0 τη Μονακό, κέρδισε 95-91 στην παράταση στο Μόντε Κάρλο