Λίβανος: Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησαν οι κάτοικοι

10:10 - 26/03/2023

Η απόφαση για διατήρηση της χειμερινής ώρας για έναν ακόμη μήνα πυροδότησε την αντίδραση της χριστιανικής εκκλησίας των μαρονιτών που δήλωσε ότι δεν θα υπακούσει

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρελάθηκαν τα ρολόγια στον Λίβανο - Με δυο διαφορετικές ώρες ξύπνησαν σήμερα οι πολίτες

Τα ρολόγια στον Λίβανο τρελάθηκαν και δείχνουν σήμερα (26.3.2023) όχι την ίδια ώρα, αλλά δυο διαφορετικές. Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησε σήμερα ο Λίβανος καθώς κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών και των θρησκευτικών αρχών σχετικά με την απόφαση να διατηρηθεί η χειμερινή ώρα για έναν ακόμη μήνα. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι ανακοίνωσε την ... Περισσότερα To άρθρο Τρελάθηκαν τα ρολόγια στον Λίβανο - Με δυο διαφορετικές ώρες ξύπνησαν σήμερα οι πολίτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λίβανος: Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησε χθες η χώρα

Λίβανος: Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησε χθες ο Λίβανος καθώς κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών και των θρησκευτικών Αρχών σχετικά με την απόφαση να διατηρηθεί η χειμερινή ώρα για έναν ακόμη μήνα. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η αλλαγή στη θερινή ώρα θα γίνει στον Λίβανο στις 20 Απριλίου, αντί […] The post Λίβανος: Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησε χθες η χώρα appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ρωσία: Ποιος είναι ο υφυπουργός Άμυνας που συνελήφθη για διαφθορά – Η χλιδή, οι βίλες και τα κότερα

Γιατί χρειάζεται δημοσιονομική συγκράτηση

Το Τσάμπιονς Λιγκ των κωφών στην Ελλάδα

«Σήμερα κιόλας»

«Κληρώνουν» εξελίξεις δύο αποφάσεις σε Αρειο Πάγο και ΑΔΑΕ

Πρεμιέρα