Μυστήριο με τον πυροβολισμό του 16χρονου στο Λαγονήσι

12:00 - 26/03/2023

Ο άνδρας που δεν μιλούσε ελληνικά, περιέγραψε η θεία εξακολουθούσε να ουρλιάζει προσπαθώντας να τραβήξει το παιδί από το μπράτσο και να το βάλει στο αυτοκίνητο.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυροβόλησαν 16χρονο στο Λαγονήσι!

Δύο 16χρονοι περπατούσαν σε δρόμο στο Λαγονήσι, όταν άγνωστος πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον έναν στο πόδι. Οι δυο έφηβοι υποστήριξαν τα ίδια πράγματα για το πως έγιναν τα γεγονότα. Φέρονται να είπαν πως ενώ επέστρεφαν από την βόλτα τους και διέσχιζαν τη συγκεκριμένη οδό, κάποια στιγμή και ενώ βρίσκονταν στη μέση περίπου του δρόμου, […] The post Πυροβόλησαν 16χρονο στο Λαγονήσι! appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Μυστήριο με τον πυροβολισμό 16χρονου στο Λαγονήσι: Αναζητείται ο δράστης

Μυστήριο καλύπτει τον πυροβολισμό 16χρονου στο Λαγονήσι, ενώ ως δράστης περιγράφεται αλλοδαπός με πυροβόλο όπλο που αναζητείται. Ενας ακόμη 16χρονος, φίλος του τραυματία, βρισκόταν στο σημείο και είδε τον άγνωστο να βγαίνει από αυτοκίνητο και να πυροβολεί. Στο Ασκληπιείο Βούλας διακομίστηκε με ιδία μέσα ο ένας από τους δύο νεαρούς με διαμπερές τραύμα στο πόδι. […] The post Μυστήριο με τον πυροβολισμό 16χρονου στο Λαγονήσι: Αναζητείται ο δράστης appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη που πυροβόλησε τον 16χρονο στο Λαγονήσι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε το βράδυ της Παρασκευής κατά δύο ανήλικων παιδιών στο Λαγονήσι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το ένα εκ των δύο στο πόδι. Την ένοπλη επίθεση συνεχίζει να καλύπτει πέπλο μυστηρίου, με την αστυνομία να αναμένει τη συμπληρωματική κατάθεση του 16χρονου τραυματία μόλις πάρει Το άρθρο Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη που πυροβόλησε τον 16χρονο στο Λαγονήσι εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Θα δοθούν αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων, οι μεγαλύτερες στην ιστορία

Είμαστε στην αφετηρία της μετά ΤΕΜΠΗ εποχής. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο» – Η φωτογραφία Μητσοτάκη και Καραμανλή

Ημαθία: Δεν θα ισχύσουν την Παρασκευή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού

Ελληνική Λύση για παραιτήσεις Μπρατάκου-Παπασταύρου: «Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν»

Αιχμηρή ανάρτηση Κασσελάκη: Αν τολμάει ο Μητσοτάκης ας απαντήσει σε 3 ερωτήματα – Να ψηφίσει Προανακριτική