Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στον Βοτανικό – Ρώτησαν ανήλικο τι ομάδα είναι και μετά τον μαχαίρωσαν

15:20 - 26/03/2023

Νέο άγριο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Βοτανικό με θύμα ένα 17χρονο παιδί. Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (26/03) στη Λεωφόρο Αθηνών στον Βοτανικό όταν έξι άγνωστοι άνδρες προσέγγισαν ένα 17χρονο παιδί. Αφού τον εγκλώβισαν τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια με αιχμηρό ... Περισσότερα To άρθρο Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στον Βοτανικό – Ρώτησαν ανήλικο τι ομάδα είναι και μετά τον μαχαίρωσαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στον Βοτανικό, ρώτησαν 21χρονο τι ομάδα είναι και τον μαχαίρωσαν

Ομάδα έξι ατόμων προσέγγισαν 21χρονο στην περιοχή του Βοτανικού και τον ρώτησε τι ομάδα είναι, ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο. Προσέγγισαν και έναν 20χρονο. Ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (26/03) στη Λεωφόρο Αθηνών στον Βοτανικό, τη στιγμή, μάλιστα, που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία […] The post Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στον Βοτανικό, ρώτησαν 21χρονο τι ομάδα είναι και τον μαχαίρωσαν appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας – Ρώτησαν ανήλικο τι ομάδα είναι και μετά τον μαχαίρωσαν

Νέο άγριο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Βοτανικό με θύμα ένα 17χρονο παιδί. Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (26/03) στη Λεωφόρο Αθηνών στον Βοτανικό όταν έξι άγνωστοι άνδρες προσέγγισαν ένα 17χρονο παιδί. Αφού τον εγκλώβισαν τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια με αιχμηρό αντικείμενο τον […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Βοτανικός: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας – Ρώτησαν ανήλικο τι ομάδα είναι και μετά τον μαχαίρωσαν

Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν στο σημείο με τον 17χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο «Ελπίς» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

70 παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες οινοχόοι στους αμπελώνες της Σαντορίνης

Ασφαλιστική ικανότητα: Χωρίς τέλη και προσαυξήσεις το ανώτατο πλαφόν οφειλής των 100 ευρώ

Εργκίν Αταμάν: Στην Τουρκία ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την κηδεία του πατέρα του – Υψηλές προσωπικότητες στην τελετή

Ελλάκτωρ: Πρόταση εξαγοράς του 38,79% της Reds

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου

Αυτές είναι οι ιατρικές ειδικότητες που επιτρέπεται να χορηγούν υαλουρονικό οξύ και botox