Ηράκλειο: Θρήνος για την 22χρονη Πέννυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Την Δευτέρα η κηδεία της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: Τελευταίο αντίο στην Πένυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τους αρραβώνες της
Η 22χρονη Πένυ σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη, με την είδηση να απλώνει ένα πέπλο θλίψης στο Ηράκλειο και όχι μόνο. Η άτυχη πρωταθλήτρια δεν φορούσε ζώνη… Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αρχανών αλλά και ολόκληρο το Ηράκλειο στην Κρήτη από τον θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης Πένυς Μουλιανάκη η ... Περισσότερα
To άρθρο Κρήτη: Τελευταίο αντίο στην Πένυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τους αρραβώνες της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι αδερφές και ο σύντροφός της
Εικόνες αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αρχανών από την απώλεια της νεαρής πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης. Σπαρακτικές σκηνές στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Πένυ Μουλιανάκη, που «έσβησε» μετά ... Περισσότερα
To άρθρο Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι αδερφές και ο σύντροφός της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 22χρονης αθλήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έφυγε ένας άγγελος»
Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη από τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό της 22χρονης Πέννυς.
Διαβάστε το στο «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 22χρονης αθλήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Έφυγε ένας άγγελος»
Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη μετά τον άδικο θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης σε τροχαίο.
Διαβάστε το στο thebest.grΣήμερα το τελευταίο αντίο στην Πένυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τους αρραβώνες της
Η 22χρονη Πένυ σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη, με την είδηση να απλώνει ένα πέπλο θλίψης στο Ηράκλειο και όχι μόνο. Η άτυχη πρωταθλήτρια δεν φορούσε ζώνη… Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αρχανών αλλά και ολόκληρο το Ηράκλειο στην Κρήτη από τον θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης Πένυς Μουλιανάκη η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘρήνος στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι αδερφές και ο σύντροφός της
Εικόνες αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αρχανών από την απώλεια της νεαρής πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης. Σπαρακτικές σκηνές στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Πένυ Μουλιανάκη, που «έσβησε» μετά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 22χρονης αθλήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έφυγε ένας άγγελος»
Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη από τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό της 22χρονης Πέννυς.
Διαβάστε το στο to10.grΚρήτη: Τελευταίο αντίο στην Πένυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τους αρραβώνες της
Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αρχανών αλλά και ολόκληρο το Ηράκλειο στην Κρήτη από τον θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης Πένυς Μουλιανάκη η οποία έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και «καρφώθηκε» […]
The post Κρήτη: Τελευταίο αντίο στην Πένυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τους αρραβώνες της appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΡαγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης Πέννυς που σκοτώθηκε στην Κρήτη
«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr