Ρίβερς: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Ευρωλίγκα»

20:38 - 26/03/2023

Ρίβερς: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Ευρωλίγκα» 26/03/2023 Ο Ντέιβιντ Ρίβερς αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, με την πρώτη θέση, κάνοντας τη δική του πρόβλεψη στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Basket League. Ο άλλοτε θρύλος του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε «Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έρχομαι και βλέπω την ομάδα από κοντά. Έχει τρομερή συνέπεια. Ξέρω ότι είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και αυτό με κάνει τρομερά ενθουσιασμένο να τη βλέπω. Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Ευρωλίγκα.  Έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, παίζει με συνέπεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρίβερς: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κατακτήσει την EuroLeague» (vid)

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι περιμένει να δει τους Πειραιώτες να κατακτούν την EuroLeague.

Διαβάστε το στο

Ρίβερς: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Ευρωλίγκα»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος, Ντέιβιντ Ρίβερς.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ρίβερς: «Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα» (vid)

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς βλέπει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας μάλιστα τις προβλέψεις του για την κατάληξη της σεζόν. «Παίζουν με μεγάλη συνοχή, οι παίκτες είναι πολύ βελτιωμένοι. Πιστεύω πως θα πάρουν την Ευρωλίγκα» είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» το 1997 όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και […] The post Ρίβερς: «Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα» (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)