Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν μπορεί να με ακουμπήσει κανείς! Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να τους φας εύκολα

13:26 - 27/03/2023

«Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.«Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Χρήστου Κούτρα, αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε: «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται. Εμένα κανείς […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λοβέρδος: Εγώ δεν διαγράφομαι, εγώ δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα - Δείτε βίντεο

«Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει», είπε απαντώντας στο εάν υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής μετά την κριτική που άσκησε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό»

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Λοβέρδος - Εκλογές: Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται - Δεν μπορεί να με ακουμπήσει κανείς

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λοβέρδος: Εγώ δεν διαγράφομαι, εγώ δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να «φας» εύκολα

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε για το εάν απειλείται με διαγραφή μετά την κριτική που άσκησε λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα». Όπως τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ: «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» και συμπλήρωσε πως «δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να “φας’”εύκολα, τέλεια και παύλα». Εξηγώντας σχετικά είπε: «Αλλά δεν βλέπω και το λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να "φας" εύκολα

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που κάποιος μπορεί να φάει εύκολα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λοβέρδος: Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται – Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει

«Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τους Αταίριαστους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή ή νιώθει κάποια πίεση. Ο κ. Λοβέρδος την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει στον σταθμό μας ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα». «Διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο […] Το άρθρο Λοβέρδος: Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται – Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λοβέρδος: Εγώ δεν διαγράφομαι, εγώ δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα – Δείτε βίντεο

«Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει», είπε απαντώντας στο εάν υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής μετά την κριτική που άσκησε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό» Την δική του απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος για το εάν απειλείται με διαγραφή μετά την κριτική που άσκησε λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Λοβέρδος: Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται – Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει

«Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τους Αταίριαστους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή ή νιώθει κάποια πίεση. Ο κ. Λοβέρδος την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει στον σταθμό μας ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα». […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λοβέρδος: Εγώ δεν διαγράφομαι, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα

«Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει», είπε απαντώντας στο εάν υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής μετά την κριτική που άσκησε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό» - «Ουδέν σχόλιον», δηλώνουν πηγές της Τρικούπη. Την δική του απάντηση έδωσε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ανδρέας Λοβέρδος: Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν μπορείς να με «φας» εύκολα

«Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα. Αλλά δεν βλέπω και τον λόγο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρεάς Λοβέρδος.Απάντηση για το αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή, μετά τις δηλώσεις του με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ, έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος. «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται»,  τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τους Αταίριαστους μετά τη δήλωσή του «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα». «Διάβαζα χθες το βιβλίο του Παντελή Καψή 2009 – 2014... Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανένας δεν μπορε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

«Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας