Ανδρέας Λοβέρδος: «Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα» – Εσωτερικός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ
16:10 - 27/03/2023
ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Την δική του απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος για το εάν απειλείται με διαγραφή μετά την κριτική που άσκησε λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα».
Το άρθρο Ανδρέας Λοβέρδος: «Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα» – Εσωτερικός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λοβέρδος: ««Εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορείς να φας εύκολα τελεία και παύλα» (βίντεο)
Ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το σχόλιο που έκανε για τη δήλωση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, περί του «άγνωστου Χ» στη θέση του πρωθυπουργού. Ο Λοβέρδος τονίζει πως όταν «απορρίπτονται πρόσωπα πρέπει και να προτείνονται» ενώ ταυτόχρονα «κλείνει» τα στόματα σε όσους εικάζουν τη διαγραφή του απ’ το κόμμα. […]
The post Λοβέρδος: ««Εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορείς να φας εύκολα τελεία και παύλα» (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.gr