Καραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο μια… φούστα του Μπαλτάκου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολυμπιακός – Κώστας Καραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο»
Από τα γραφεία της ΕΠΟ και τη συνάντηση των ομάδων των πλέι οφ με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, αποχώρησε και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Ούτε αυτός όμως μίλησε ιδιαίτερα για ό,τι συνέβη στη συνάντηση και όσα ειπώθηκαν από κάθε πλευρά, κάνοντας μόνο ένα ... Περισσότερα
To άρθρο Ολυμπιακός – Κώστας Καραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Καραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο μια… φούστα του Μπαλτάκου»
Ο Κώστας Καραπαπάς και η… ατάκα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
Διαβάστε το στο Καραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο φούστα στον Μπαλτάκο»
Εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αποχωρώντας από την συνάντηση των ιδιοκτητών των μεγάλων ΠΑΕ με τον Στιβ Μπένετ, ανέφερε πως έχει κάνει δώσρο μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.
Διαβάστε το στο Καραπαπάς: Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αποχωρώντας από τη συνάντηση των ιδιοκτητών των μεγάλων ΠΑΕ με τον Στιβ Μπένετ, ανέφερε πως έχει κάνει δώρο μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες των 6 ΠΑΕ που αγωνίζονται φέτος στα play-offs, σε μια συνάντηση που μόνο ήρεμη δεν ήταν. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, τη στιγμή που αποχωρούσε από τα γραφείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε τα εξής: «Εχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει». Πηγή: gazzetta.gr
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚαραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο μια… φούστα του Μπαλτάκου»
Ο Κώστας Καραπαπάς και η… ατάκα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ. Και το μόνο βέβαιο είναι πως από ότι φαίνεται ο Τάκης Μπαλτάκος δεν μπόρεσε να γυρίσει το σε βάρος του κλίμα. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς αποχωρώντας: «Έχω κάνει δώρο μια… φούστα […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΚαραπαπάς: “Έκανα δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο”
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ είπε πως έκανε δώρο μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των 6 ομάδων που μετέχουν στα playoffs με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο το μεσημέρι της […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΚαραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο φούστα στον Μπαλτάκο»
Καραπαπάς: «Έχω κάνει δώρο φούστα στον Μπαλτάκο»
27/03/2023
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες των 6 ΠΑΕ που αγωνίζονται φέτος στα play-offs, σε μια συνάντηση που μόνο ήρεμη δεν ήταν.
Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς την στιγμή που αποχωρούσε από τα γραφείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε τα εξής: «Εχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει».
Διαβάστε το στο filathlos.grΗ στιγμή που ο Καραπαπάς πετάει μια φούστα στο πρόσωπο του Μπαλτάκου (vid)
Ο ίδιος ο Κώστας Καραπαπάς είχε γνωστοποιήσει κατά την έξοδό του από τη συνάντηση των έξι πως έδωσε μια φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο. Κάτι το οποίο τελικά συνέβη αφού αποδεικνύεται και από σχετικό βίντεο… Χωρίς σχόλια: Διαβάστε περισσότερα
The post Η στιγμή που ο Καραπαπάς πετάει μια φούστα στο πρόσωπο του Μπαλτάκου (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr