Μαρία Απατζίδη: Σεξουαλική παρενόχληση μέσω Facebook καταγγέλει η βουλευτής του ΜέΡΑ25

19:30 - 27/03/2023

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ακόλουθός της στο Facebook της απέστειλε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο, συνοδεύοντας την εικόνα με το μήνυμα «Γεια σου μωράκι».

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Απατζίδη: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω Facebook – Άγνωστος της έστειλε φωτογραφία το μόριό του

Σεξουαλική παρενόχληση μέσω facebook δέχθηκε η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη όπως γνωστοποίησε η ίδια. Η κ. Απατζίδη αποκάλυψε πως διαδικτυακός «φίλος» της έστειλε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο, συνοδεύοντας την εικόνα με το μήνυμα «Γεια σου μωράκι». «Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος» και «να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπων αρσενικών» έγραψε η κ. Απατζίδη στο μήνυμά της προς τους ακόλουθούς της όπου και γνωστοποίησε την παρενόχληση που δέχθηκε. Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΜεΡΑ25 έγραψε: «Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δώρα Απατζίδη (ΜεΡΑ25): Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω Facebook – Άγνωστος της έστειλε φωτογραφία το μόριό του

Σεξουαλική παρενόχληση μέσω facebook δέχθηκε η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη όπως γνωστοποίησε η ίδια. Η κ. Απατζίδη αποκάλυψε πως διαδικτυακός «φίλος» της έστειλε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο, συνοδεύοντας την εικόνα με το μήνυμα «Γεια σου μωράκι». «Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος» και «να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά […] The post Δώρα Απατζίδη (ΜεΡΑ25): Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω Facebook – Άγνωστος της έστειλε φωτογραφία το μόριό του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Μπόρις Τζόνσον: Παραιτήθηκε από βουλευτής

My Style Rocks: Η σκληρή κριτική και η αγκαλιά από τον Δημήτρη Σκουλό

Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2022: Aνακοινώθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Bάνα Μπάρμπα: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα με την υγεία της

Ιτέα: Πέταξαν γατάκι σε δεμένη σακούλα στα σκουπίδια – Αδιανόητο περιστατικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Summer Game Fest 2023: Οι ανακοινώσεις που ξεχωρίσαμε από την πρώτη ημέρα