Λοβέρδος: Επιθετική και σαφής η απάντηση του ΠΑΣΟΚ
11:30 - 28/03/2023
«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», είπε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος για την κόντρα που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την ονοματολογία για τον επόμενο πρωθυπουργό.
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Λοβέρδος: Επιθετική και σαφής η απάντηση του ΠΑΣΟΚ
«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», υπογράμμισε νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος για την κόντρα που ξέσπασε με την Χαριλάου Τρικούπη σε σχέση με την ονοματολογία για τον επόμενο πρωθυπουργό.«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», υπογράμμισε νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος για την κόντρα που ξέσπασε με την Χαριλάου Τρικούπη σε σχέση με την ονοματολογία για τον επόμενο πρωθυπουργό.Μετά τη χθεσινή του δήλωση «εγώ δεν τρώγομαι» ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σήμερα στο Open είπε: «Σωστά τα ερωτήματα, αλλά θέλω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛοβέρδος: Επιθετική και σαφής η απάντηση του ΠΑΣΟΚ, ας τελειώσει εδώ το θέμα
«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ύστερα από την βεντέτα που άνοιξε με την ηγεσία του κόμματος για την τοποθέτηση του προέδρου αναφορικά με τον «αυριανό» πρωθυπουργό της χώρας Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε για τον «εμφύλιο» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη δήλωσή του ότι «δεν είμαι απ’ αυτούς […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr