Νέα Σμύρνη: Δεκαεπτάχρονος τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του

12:32 - 28/03/2023

Την τραυμάτισε ο 17χρονος γιος της με αιχμηρό αντικείμενο

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 17χρονο που τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του

Είναι η στιγμή που ο 17χρονος που τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, τρέχει επί της οδού Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη.  Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 17χρονος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τρέχει στο δρόμο, φορώντας ένα φανελάκι, ενώ ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω. Την ίδια στιγμή, η 45χρονη ... Περισσότερα To άρθρο Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 17χρονο που τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 17χρονο που τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, τρέχει επί της οδού Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη δόθηκε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 17χρονος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τρέχει στο δρόμο, φορώντας ένα φανελάκι, ενώ ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω. Την ίδια στιγμή, η 45χρονη μητέρα του βρίσκεται στο διαμέρισμα τους, πολύ χτυπημένη, με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Ο 17χρονος κρατείται φρουρούμενος αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. «Σκότωσα τους δαίμονες», φώναζε γυμνός ο 17χρονος Οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους όταν άκουσαν τις φωνές της γυναίκας

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 17χρονο που τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του

Είναι η στιγμή που ο 17χρονος που τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, τρέχει επί της οδού Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Σκηνές από θρίλερ εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης (28/3) στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν έναν 17χρονο να κατεβαίνει ημίγυμνος, μέσα στα αίματα, από το διαμέρισμά του και να φωνάζει «σκότωσα τους δ

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Νέα Σμύρνη: 17χρονος σε αμόκ τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του

Σοβαρά τραυματισμένη εντοπίστηκε, πριν από λίγο, μία γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, την τραυμάτισε ο 17χρονος γιος της με αιχμηρό αντικείμενο. Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης βγήκε ημίγυμνος στην οδό Πλαστήρα και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «τους σκότωσα όλους». Η άτυχη […] Νέα Σμύρνη: 17χρονος σε αμόκ τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που μαχαίρωσε τη μητέρα του

Άγρια επίθεση στη Νέα Σμύρνη. Ένας 17χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η γυναίκα.Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης να μεταβεί στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στην οδό Νικόλαου Πλαστήρα, καθώς ένας 17χρονος επιτέθηκε με βαναυσότητα στη μητέρα του, την οποία χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο πολλές φορές.  Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι μητέρα και γιος αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.  Σύμφωνα με νέα στοιχεία και μαρτυρίες που έρχονται στο φως, ο 17χρονος βγήκε στον δρόμο, μέσα στα αίματα, και φώναζε «Τους σκότωσα όλους» και «Σκότωσα τους δαίμονες». 

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Τζολάκης: «Γράφουμε ιστορία, πάμε Ολυμπιακέ»

Ουκρανία: Νέα πρωτοβουλία στο αμερικανικό Κογκρέσο για τα 61 δισ.

ΗΠΑ: Η Ουάσιγκτον επέβαλε περιορισμούς στον Ιρανό ΥΠΕΞ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προς τη λάθος κατεύθυνση η χώρα – «Αγκάθι» η ακρίβεια

ΠαΣοΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

ΗΠΑ-Βρετανία: Κυρώσεις στο Ιράν – Στο στόχαστρο κατασκευαστές drones