Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό»
12:54 - 28/03/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, […]
The post Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Στάνκογλου: Στη Νέα Υόρκη υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό
Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα επαγγελματικά του, τις οικονομικές δυσκολίες, τον χαρακτήρα του αλλά και για την σχέση του με τα παιδιά του. «Αυτή την περίοδο είμαι σε μια πιο χαλαρή φάση σε σχέση με την περσινή, που ήταν πολύ δύσκολη. Πέρσι έκανα την πρώτη μου απόπειρα σκηνοθεσίας στην παράσταση ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: Στη Νέα Υόρκη υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν με στήριζε κανένας - Μέτραγα τα cents για να πάρω το μετρό»
Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τα επαγγελματικά του, τις οικονομικές δυσκολίες, τον χαρακτήρα του αλλά και για την σχέση του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Στάνκογλου: «Στη Νέα Υόρκη δούλευα σερβιτόρος και στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού- Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για μπω στο μετρό»
Γιάννης Στάνκογλου: Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου που πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και τη σχέση του με τα παιδιά του. Γιάννης Στάνκογλου: «Παλιότερα, υπήρχαν σχεδόν κάθε φορά τσαμπουκάδες […]
Το άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: «Στη Νέα Υόρκη δούλευα σερβιτόρος και στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού- Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για μπω στο μετρό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιάννης Στάνκογλου: “Μετρούσα αν φτάνουν τα χρήματα για να πάρω το μετρό”
Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τα επαγγελματικά του, τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά και για τη σχέση με τα παιδιά του. Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου το πρωί της Τρίτης. Ο ηθοποιός μίλησε για τα ατίθασα νεανικά χρόνια, τις οικονομικές δυσκολίες στα πρώτα βήματα στον χώρο, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, αλλά και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Στάνκογλου: "Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό"
"Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είδε το σπίτι μου και το χρησιμοποίησε στην σειρά “Κλείσε τα μάτια” για γυρίσματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr