Κουτσούμπας: Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών συνοδεύτηκε από το εκβιαστικό δίλημμα περί «ακυβερνησίας ή σταθερότητας»

14:00 - 28/03/2023

«Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύτηκε από το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα περί “ακυβερνησίας ή σταθερότητας”. Είναι το ίδιο δίλημμα που σερβίρεται σε διάφορες εκδοχές κι από τα υπόλοιπα κόμματα, γιατί όλοι τους θέλουν να αποσπάσουν τη στήριξη ή ανοχή του λαού σε μια πολιτική που τελικά είναι αυτή, που συσσωρεύει […] Το άρθρο Κουτσούμπας: Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών συνοδεύτηκε από το εκβιαστικό δίλημμα περί «ακυβερνησίας ή σταθερότητας» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Κουτσούμπας για εκλογές: Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύτηκε από το εκβιαστικό δίλημμα «ακυβερνησίας ή σταθερότητας»

Για «εκβιαστικό δίλημμα» με το ο οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνόδευσε την προκήρυξη των εκλογών κάνει λόγο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε πως η ανακοίνωση των εκλογών συνοδεύτηκε από το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα περί «ακυβερνησίας ή σταθερότητας». Όπως υποστήριξε, το ίδιο δίλημμα «ρίχνεται» σε διάφορες εκδοχές και από άλλα ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Κουτσούμπας για εκλογές: Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύτηκε από το εκβιαστικό δίλημμα «ακυβερνησίας ή σταθερότητας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κουτσούμπας: Η ανακοίνωση των εκλογών συνοδεύτηκε ξανά από το εκβιαστικό δίλημμα «ακυβερνησία ή σταθερότητα»

«Έχουν δοκιμαστεί οι πάντες και τα πάντα, σε διαδοχικά αντιλαϊκά κυβερνητικά σχήματα που έφτιαξαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ μαζί με άλλα κόμματα μιας χρήσης», αναφέρει ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενόψει των εκλογών.«Όσο πιο ψηλά βρίσκεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο λαός για να διαμορφώσει πραγματικές θετικές εξελίξεις προς όφελός του», δηλώνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου. «Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύτηκε από το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα περί «ακυβερνησίας ή σταθερότητας». Είναι το ίδιο δίλημμα που σερβίρεται σε διάφορες εκδοχές κι από τα υπόλοιπα κόμματα, γιατί όλοι τους θέλουν να αποσπάσουν τη στήριξη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά