Νικoλέτα Μαυρίδη για Survivor: «Νόμιζαν ότι είμαι χαζή, ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα»
16:14 - 28/03/2023
Για την εμπειρία της στο Survivor All Star και τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι μίλησε η Νικολέτα Μαυρίδη, καλεσμένη του […]
The post Νικoλέτα Μαυρίδη για Survivor: «Νόμιζαν ότι είμαι χαζή, ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολέτα Μαυρίδη για Survivor: Ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά
“Εγώ ήξερα ότι θα βγω υποψήφια. Νόμιζαν ότι ήμουν χαζή αλλά προτιμώ να νιώθω καλά με τον εαυτό μου” ανέφερε η Νικολέτα Μαυρίδη. Η Νικολέτα Μαυρίδη πέρασε το κατώφλι του Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor κι όσα έζησε εκεί με τους πρώην συμπαίκτες της. «Εγώ την πρώτη κουβέντα με την ... Περισσότερα
To άρθρο Νικολέτα Μαυρίδη για Survivor: Ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νικολέτα Μαυρίδη για Survivor All Star: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά»
Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor All Star, βρέθηκε σήμερα στο “Καλό Μεσημεράκι” και σχολίασε τις τελευταίες αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός για την παραβίαση κανόνων από τον Γιώργο Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση. Συγκεκριμένα, η Νικολέτα Μαυρίδη τόνισε πως όλοι όσοι πήγαν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης πήγαν για τα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝικολέτα Μαυρίδη για Survivor All Star: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά»
Η Νικολέτα Μαυρίδη που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor All Star, βρέθηκε σήμερα στο
To άρθρο Νικολέτα Μαυρίδη για Survivor All Star: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝικολέτα Μαυρίδη: «Στο Survivor All Star ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά»
Η Νικολέτα Μαυρίδη έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις παραβιάσεις των κανονισμών από τον Γιώργο Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση στο Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά, τόνισε πως φέτος όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται εκεί καθαρά και μόνο για …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΜαυρίδη για Survivor: "Νόμιζαν ότι είμαι χαζή, ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα"
"Είναι πολλά τα λεφτά, ήξερα ότι θα βγω υποψήφια"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝικολέτα Μαυρίδη: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά»
Η Νικολέτα Μαυρίδη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor All Star βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η παίκτρια αποκάλυψε ότι την πρώτη κουβέντα για το Survivor την έκανε το καλοκαίρι παρόλα αυτά δεν ήταν στην πρώτη φουρνιά παικτών που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Στεναχωριέμαι που […]
The post Νικολέτα Μαυρίδη: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr