Τα πρώτα λόγια του 15χρονου που κατήγγειλε για βιασμό τον 66χρονο λυράρη – «Νιώθω λυτρωμένος»

16:18 - 28/03/2023

Μέσω του δικηγόρου του τοποθετήθηκε ο 15χρονος που κατήγγειλε για βιασμό τον 66χρονο λυράρη στην Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε το παιδί, που γνώρισε σε ηλικία 11 ετών. Ο δικηγόρος Γεώργιος Κοκοσάλης μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου και δήλωσε πως ο έφηβος είπε ότι «τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν». Επίσης, η μητέρα του αγοριού είπε: «Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου». Υπενθυμίζεται,

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 15χρονου που κατήγγειλε βιασμό από τον 66χρονο λυράρη – «Νιώθω λυτρωμένος» [βίντεο]

Κρήτη: Μέσω του δικηγόρου του τοποθετήθηκε ο 15χρονος που κατήγγειλε για βιασμό τον 66χρονο λυράρη στην Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε το παιδί, που γνώρισε σε ηλικία 11 ετών. Ο δικηγόρος Γεώργιος Κοκοσάλης μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου και δήλωσε πως ο έφηβος είπε ότι «τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και […] Το άρθρο Κρήτη: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 15χρονου που κατήγγειλε βιασμό από τον 66χρονο λυράρη – «Νιώθω λυτρωμένος» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας