Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός να μου δώσει το ποδόσφαιρο-Ούτε μια στο εκατομμύριο τελικός στον Βόλο»
17:32 - 28/03/2023
Για τα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνάντηση των προέδρων των ομάδων με τους Μπαλτάκο και Μπένετ μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ τοποθετήθηκε και για το ζήτημα του τελικού του Κυπέλλου.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός που θα προκύψει και να μου δώσει το ποδόσφαιρο! Ο τελικός Κυπέλλου δεν θα γίνει στο Βόλο»
Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για τη σύσκεψη των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League με Μπαλτάκο – Μπένετ, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει… πάτο, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός που θα προκύψει και να μου δώσει το ποδόσφαιρο! Ο τελικός Κυπέλλου δεν θα γίνει στο Βόλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός και να μου δώσει το ποδόσφαιρο, ο τελικός δεν θα γίνει στο Βόλο»
Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη που διοργάνωσε η ΕΠΟ, αλλά και για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.
Διαβάστε το στο Αχιλλέας Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός και να μου δώσει το ποδόσφαιρο, ο τελικός Κυπέλλου δεν θα γίνει στο Βόλο»
Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για τη σύσκεψη των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League με Μπαλτάκο – Μπένετ, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει… πάτο, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΜπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός μετά τις εκλογές και να μου δώσει τα ηνία του ποδοσφαίρου»
Με δηλώσεις του στο Metropolis ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα όσα έγιναν στη συνάντηση των έξι ομάδων των play off, αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Διαβάστε το στο fosonline.gr