Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός να μου δώσει το ποδόσφαιρο-Ούτε μια στο εκατομμύριο τελικός στον Βόλο»

17:32 - 28/03/2023

Για τα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνάντηση των προέδρων των ομάδων με τους Μπαλτάκο και Μπένετ μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ τοποθετήθηκε και για το ζήτημα του τελικού του Κυπέλλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός που θα προκύψει και να μου δώσει το ποδόσφαιρο! Ο τελικός Κυπέλλου δεν θα γίνει στο Βόλο»

Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για τη σύσκεψη των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League με Μπαλτάκο – Μπένετ, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει… πάτο, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για ... Περισσότερα To άρθρο Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός που θα προκύψει και να μου δώσει το ποδόσφαιρο! Ο τελικός Κυπέλλου δεν θα γίνει στο Βόλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός και να μου δώσει το ποδόσφαιρο, ο τελικός δεν θα γίνει στο Βόλο»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη που διοργάνωσε η ΕΠΟ, αλλά και για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε το στο

Αχιλλέας Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός και να μου δώσει το ποδόσφαιρο, ο τελικός Κυπέλλου δεν θα γίνει στο Βόλο»

Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για τη σύσκεψη των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League με Μπαλτάκο – Μπένετ, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει… πάτο, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μπέος: «Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός μετά τις εκλογές και να μου δώσει τα ηνία του ποδοσφαίρου»

Με δηλώσεις του στο Metropolis ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα όσα έγιναν στη συνάντηση των έξι ομάδων των play off, αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)